Έκοψαν την πίτα τους οι Πάνθηρες (Vid)

Δεν μπορούσαν να βρουν καλύτερη ημέρα από την σημερινή οι Πάνθηρες, μετά από τόσες επιτυχίες και των ίδιων αλλά και του Ιστορικού.

Έτσι σήμερα μετά τις Κυριακάτικες επιτυχίες σε Μπάσκετ γυναικών, Ποδόσφαιρο και το τελευταίο και πιο γλυκό το πρωτάθλημα στο Βόλεϊ νεανίδων οι Πάνθηρες κατηφόρισαν μετά το Αρτάκης στον Γαλαξία της αγαπημένης πλατείας και έκοψαν την πίτα τους.

Δεν έλειψε κανείς, όλοι ήταν παρόντες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και ερασιτέχνες, όλοι τίμησαν αυτούς που κάθε παιχνίδι του ιστορικού εντός και εκτός είναι δίπλα του και με τα τραγούδια τους και την συμπαράστασή τους κάνουν τον επιπλέον παίκτη στις αναμετρήσεις με τους αντιπάλους.

Ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης αλλά και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Πανιώνιου Κόρμπος, και ο Νίκος Καθάριος.

Επίσης ήταν από το μπάσκετ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ιών Βαρουξάκης, και παίκτες όπως Καρύδας, Σακελαρίου, Μίχαλος και πολλοί άλλοι.

Μετά τον αγώνα κατηφόρισε και η πρωταθλήτρια ομάδα των νεανίδων του βόλεϊ όπου έφεραν και το κύπελλο στον Γαλαξία, και φυσικά αποθεώθηκαν απ’όλους.

Από το πόλο ήταν ο αρχηγός του Πανιώνιου, επίσης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης και πολλοί άλλοι.

Δεν έλειψαν τα βεγγαλικά και ο οπαδικός παλμός των Πανθήρων όπου δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάν και να χορεύουν σε ρυθμούς Πανιώνιου.

Μπράβο παιδιά και του χρόνου με τα καλύτερα.