ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε ο φάκελος της άδειας αισιόδοξος ο Δάρας

0

Ο Πανιώνιος έκανε την υπέρβαση και πλέον μπορούμε να πούμε ότι το θέμα της Ευρωπαϊκής αδειοδότησης είναι σχεδόν σίγουρη

Σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε τον φάκελο στην ΕΠΟ για την Ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ομάδας και όλοι είναι αισιόδοξοι με την εξέλιξη αυτού του θέματος.

Ο Χρήστος Δάρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα sportday είπε: «Ολα έχουν πάει καλά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Να μην ανησυχεί ο κόσμος».

Ο Πανιώνιος εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να κλείσει τρύπες που άφησαν εδώ και πολλά χρόνια διοικήσεις που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η τσέπη τους και μετά ο Πανιώνιος, εδώ και δύο χρόνια έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν το ακατόρθωτο στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος.

Πέρυσι ο Πανιώνιος πήρε την άδεια των μεταγραφών και για έναν λόγο που βρήκε η UEFA (το μετοχολόγιο του ερασιτέχνη που δεν είχε μεταβιβαστεί) μας έκοψαν την ευρωπαϊκή πορεία, φέτος πιστεύουν όλοι πως τα διαδικαστικά θέματα είναι όλα τακτοποιημένα καθώς και οι οφειλές που υπάρχουν δεξιά και αριστερά και ο φάκελος που πήγε σήμερα στην ΕΠΟ είναι πιο καθαρός από ποτέ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι μαζί σε ένα μήνα, να γιορτάζουμε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό την έξοδό μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

“Ο κόσμος είναι δίπλα σου και δεν φοβάσαι” (Vid)

Previous article

Ο Πανιώνιος σε χρειάζεται τώρα, εσύ θα λείπεις?

Next article
Login/Sign up