ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι…

0

Ο Πανιώνιος σήμερα κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Θέλω να αναφερθώ με δύο γραμμές σε αυτό το θέμα. Όλη η Ελλάδα το είδε χθες το σφάξιμο που έπεσε στον Πανιώνιο και η διαιτησία δεν άφησε να διαμορφωθεί ένα αποτέλεσμα που έδειχνε από το 27΄ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ότι θα είναι υπέρ του Πανιώνιου.

Ο Πανιώνιος έβαλε ένα καθαρό γκολ με τον Γιώργο Μασούρα όπου μόνο ο βοηθός Σπυρόπουλος το είδε και σήκωσε την σημαία του ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ. Τώρα για κάτι πέναλτι και ότι άλλες βλακείες ακούγονται από κάτι “γηραλέους” που είναι δυστυχώς ακόμα στα Ελληνικά γήπεδα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.

Εγώ θα σταθώ σε ορισμένους Πανιώνιους που θέλουν να βγει η ομάδα και να κάνει ανακοινώσεις για όλα αυτά που μας έκαναν χθες μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Φίλοι συμΠανιώνιοι, αν θυμάστε ο νόμος έχει αλλάξει, όποια πλέον ΠΑΕ βγει και κάνει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας να ξέρετε ότι κινδυνεύει με πρόστιμο τουλάχιστον 20.000€, ναι δυστυχώς υπάρχει και αυτό στους νόμους της Ελληνικής πολιτείας που υπηρετεί πιστά το σύστημα αυτό το σύστημα που τόσα χρόνια μας έχει με την μπότα του στο λαιμό μας και δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι ποτέ.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Πανιώνιος θα διωχθεί και θα τιμωρηθεί και για τον Ζοσέ Ανιγκό που τόλμησε και σήκωσε την φωνή του στον τέταρτο και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Δεν ξέρω αν θα ζήσω να δω κάποτε τον Πανιώνιο να γίνεται μεγάλος και να τον υπολογίζουν όχι μέσα στο γήπεδο, γιατί εκεί τον τρέμουν και το βλέπουμε εδώ και χρόνια αλλά έξω από το γήπεδο εκεί που υπάρχει η “μασονία” του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού Συστήματος στα γραφεία και στα κτίρια που διοικούν όλοι αυτό το σάπιο σύστημα που ζούμε.

Λοιπόν ας είμαστε εμείς δίπλα στην ομάδα ας αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά (Ομάδα και διοίκηση) που παίζουν με μόνο νόμιμα όπλα απέναντι σε όλους αυτούς που το μόνο που ξέρουν είναι να παίζουν με όπλα παράνομα και να παίρνουν χάρτινα πρωταθλήματα και πρωταθλήματα με τα λεφτά τους.

Ο Πανιώνιος ενωμένος φίλοι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αυτό φοβούνται όλοι, φοβούνται να μην ενωθούν οι Πανιώνιοι τους βολεύει όλους να υπάρχει γκρίνια μεταξύ μας γιατί δεν ασχολούμαστε με αυτούς. Ας αφήσουμε την διοίκηση να κάνει ότι είναι σωστό και όσα μπορεί και ας ασχοληθούμε με αυτούς με αυτούς που κάθε ημέρα μας ρουφάνε το αίμα όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και πολιτικά και σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…

Πάνθηρες: “Ζούμε στην χώρα της χρηματικής ασυλίας”

Previous article

Αποσπόρης: “Δεν αξίζαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό”

Next article
Login/Sign up