Είχα ένα σπίτι που το «έπαιξα» στην νίκη του ΠΑΟΚ

Τελικά όλοι εσείς που νομίζατε ότι θα προκαλέσετε πανικό και ηττοπάθεια μέσα στην «οικογένεια» που λέγεται Πανιώνιος είσαστε γελασμένοι

Χθες ο Πανιώνιος και όλη αυτή η «οικογένεια» απέδειξε σε κάθε πικραμένο ότι ΟΧΙ απλά δεν ήθελε να χάσει, αλλά έχασε και τους τρεις βαθμούς της νίκης από διαιτητικά λάθη. Σε αυτό θα αναφερθώ λίγο γιατί άκουσα μερικούς να λένε ότι εντάξει μπορεί να έδωσε μερικά σφαλτσοσφυρίγματα ο Σιδηρόπουλος αλλά δεν μας έσφαξε κιόλας.

Κάνετε λάθος κύριοι, ο Σιδηρόπουλος χθες έκανε αθόρυβα χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι το χειρουργείο που έπρεπε να κάνει, τι δηλαδή? Έδωσε στημένες φάσεις στον ΠΑΟΚ δύο συγκεκριμένες έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανιώνιου με σκοπό ο ΠΑΟΚ να εκμεταλευτεί τους ψηλούς, και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Αν και στην πρώτη δεν του βγήκε στην δεύτερη του βγήκε και έβαλε στο 93′ το γκολ της ισοφάρισης.

Στα δικά μας τώρα, τι έγινε χθες ο Πανιώνιος χωρίς Μασούντ, Οικονόμου, Σιώπη και Λάμπρου κατάφερε και έκανε την ανατροπή σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή όλοι την σπρώχνουν για το πρωτάθλημα. Από την αρχή της εβδομάδος είχαν βγει παπαγαλάκια από όλες τις μεριές και να σημειώσουμε εδώ και από «Πανιώνιους» ότι ο Πανιώνιος καλλιεργεί όλο αυτό το κλίμα για να χάσει από τον ΠΑΟΚ και να περάσει ανώδυνα αυτή η ήττα λόγω «μισής ομάδας που θα είναι στο γήπεδο.

Δεν έχω μετρήσει αλλά είναι πολλά τα post για τον Γρηγορίου και πόσο άχρηστος είναι και έχει διαλύσει την ομάδα και όλα αυτά που λέγονται από ανθρώπους που ακόμα δεν ξέρουν τι χρώμα έχουν τα καθίσματα στη Νέα Σμύρνη.

Σε όλα αυτά όμως ο Πανιώνιος και ο Μιχάλης Γρηγορίου τους είχαν μια απάντηση και σε αυτούς αλλά και σε όλους όσοι έπαιξαν τα σπίτια τους στο διπλό του ΠΑΟΚ στο στοίχημα. Ο Πανιώνιος δεν θα πεθάνει ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη γιατί ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όταν εμείς είχαμε παλαίμαχους οι άλλες ομάδες ιδρύονταν τότε.

*Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φιλάθλους Πανιώνιου και ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην ίδια εξέδρα και δεν άνοιξε μύτη.

** Ο Κόρμπος είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ και αυτός είναι ο ηγέτης σε όλα δεν σταματά πουθενά ο αρχηγός και τον θέλουμε μπροστάρη σε όλα

*** Πολλά περαστικά στον Κέβιν Ταποκό και γρήγορα κοντά μας

**** 30/11 έχουμε το τελευταίο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναιγιάλειο στις 17:15

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ