Είναι ακόμα Ιούλης Πανιωνάρα μου και δεν σε χορταίνω να σε βλέπω!!!

Η Λίγκα προχωρά σε εξώδικο στην NOVA
3 Ιουλίου 2017
Ακούστε την Φωνή των Πανθήρων (Audio)
4 Ιουλίου 2017

Την Κυριακή το βράδυ είδαμε την ομάδα να παίζει ένα φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό μέσα στην Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος την Κυριακή έδειξε ομάδα, και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι όσοι συζήτησα και άκουσα Πανιώνιοι και μη. Ο Πανιώνιος κατέβασε μία ομάδα δεμένη και καλοκουρδισμένη σαν να συνυπήρχαν πολλά χρόνια μαζί όλοι αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σε όλα τα λεπτά του αγώνα.

Θα αναφερθούμε συγκεκριμένα σε ένα Μπανανά όπου δεν περνούσε ούτε καρφίτσα από την μεριά του, σε ένα Πατσατζόγλου που έδειξε ότι είναι πιο έτοιμος απ’ ό,τι υπολόγιζε ο καθένας. Αλλά και ο Κότνικ έδειξε κάτω από τα δοκάρια του ιστορικού ότι μπορεί και αξίζει να βρίσκεται εκεί. Πολύ ανταγωνιστικός και ο Μπατής με καλή έξοδο και σταθερότητα στα σουτ που δέχτηκε.

Ο Μασούρας και ο Οικονόμου ήταν η σταθερή αξία του ιστορικού και πέρυσι αλλά θα είναι και φέτος, αυτός φυσικά που εξέπληξε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο Γεσίλ, όπου το παιδί βρήκε τα πατήματά του στο χορτάρι και πλέον θα δείτε ένα άλλο Γεσίλ φέτος έναν Γεσίλ που θα έχει το γκολ εύκολο.

Ο Ταποκό έδειξε πως είναι πιο επιθετικογενής παίκτης αν και χαφ και αυτό άρεσε στον κόσμο όπου πήρε και το χειροκρότημά του. Ο αρχηγός του ιστορικού Παναγιώτης Κόρμπος έδειξε την ηγετική του τάση στο κέντρο του γηπέδου και με τον Μασούντ μπροστά του θα δείξουν άλλη κλάση ποδοσφαίρου για ακόμα μία φορά και φέτος. Τώρα για τον Ντουρμισάι μπορούμε να πούμε ότι είδαμε ένα παίκτη δεμένο και ψημένο που μας ήρθε έτοιμος για τον Πανιώνιο και μαζί με τον Λάμπρου δεξιά θα είναι ένα πολύ καλό δίδυμο.

Για το τεχνικό τιμ, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, οι άνθρωποι, τόσο ο Γρηγορίου όσο και οι βοηθοί έδειξαν ότι στο Καρπενήσι έκαναν πραγματικά μεγάλη δουλειά και μέσα σε τόσο λίγες ημέρες έφτιαξαν ένα Πανιώνιο από άλλες εποχές έναν Πανιώνιο πραγματικά Ευρωπαίο.

Περιμένουμε να δούμε και την ομάδα με Μασούντ και Χατζησαφί μέσα όπου θα της δώσουν αυτό το κάτι, όπου θα μοιράζουμε μετά από κάθε παιχνίδι του ιστορικού «δραμαμίνες» στους αντιπάλους.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση για αυτό που φτιάχνεται, είσαστε πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων. Αναμένοντας και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη το βράδυ και είναι ακόμα ΙΟΥΛΗΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ και δεν σε χορταίνω να σε βλέπω.