ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινα πιο Πανιώνιος από εσάς….

0

Σήμερα ήταν η γενική συνέλευση της ΚΑΕ Πανιώνιος που δεν εξελίχθηκε καλά και οι ίδιοι υπεύθυνοι της αποχής των οργανωμένων έκαναν μια τρύπα στο νερό συνεχίζοντας να μην έχουν τους οργανωμένους δίπλα τους 

Για ακόμα μία φορά οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Πανιώνιου έδειξαν ότι δεν έχουν βάλει μυαλό και όχι μόνο συνεχίζουν να κουνάνε το δάκτυλο στον κόσμο του Πανιώνιου αλλά λένε λέξεις που δεν θα μπορούσε να τις ξεστομίσει ούτε ο Φάνης Χριστοδούλου στον κόσμο του Ιστορικού.

Η γενική συνέλευση σήμερα ξεκίνησε με έναν απολογισμό και αναφορά για το ποιοί ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση της ΚΑΕ. Επίσης παραβρέθηκε ο τελευταίος υποψήφιος επενδυτής κύριος Χριστοδουλόπουλος όπου εξήγησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στον Πανιώνιο γιατί δέχεται πόλεμο από παντού και με όποιον υποψήφιο προπονητή ήρθε σε επαφή και του έδωσε το πράσινο φως πως θα έρθει την τελευταία στιγμή το ακύρωνε. 

Μάλλον ο κύριος Χριστοδουλόπουλος και οι επενδυτές που βρίσκονταν από πίσω του κατάλαβαν ότι ο Πανιώνιος και ο κόσμος του δεν είναι αυτοί που θα τους εξυπηρετούσαν στα όποια… σχέδιά τους.

Μετά ήρθε το ρεζουμέ της γενικής συνέλευσης όταν η κυρία Τίνα (με το τετράδιο) πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι Πανιώνιος δεν ήταν αλλά έγινε πιο Πανιώνιος από όλους μας…. εκεί οι Πάνθηρες και όχι μόνο ξεσηκώθηκαν και της είπαν να το πάρει πίσω αυτό που είπε.

Δεν ξέρω κατά πόσο η οικογένεια Αλευρογιάννη θέλει να συνεχίσει στον Πανιώνιο και πόσο νομίζει ότι είναι Πανιώνιοι αλλά πρέπει κάποιος από τους φίλους τους να τους εξηγήσει ότι οι Πανιώνιοι μπορεί να μην έχουν πολλούς τίτλους στην πορεία τους αλλά έχουν μια Ιστορία 129 χρόνων και αυτή η Ιδέα δεν εξαγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου. Γιατί η Ιστορία έχει γραφτεί από Πανιώνιους που ποτέ δεν ξεστόμισαν τέτοια λόγια σε κανέναν συμΠανιώνιο.

Πάντως η γνώμη μας και όπως είδαμε τους Πάνθηρες να είναι μέσα στο κλειστό της Αρτάκης είχαν έρθει με διάθεση και με αυτιά ανοιχτά για να συναινέσουν για το καλό της ομάδας να προχωρήσει μπροστά αλλά πάλι μερικοί και μερικές για ακόμα μια φορά υπέπεσαν σε οπαδικά λάθη. Δεν πουλάς οπαδιλίκι κύριοι μέσα σε έναν χώρο που βρίσκονται μόνο οπαδοί εκεί κύριοι προσπαθείς να φέρεις σε επαφή όλες τις πλευρές και στο τέλος να δώσουν όλοι μαζί με ότι λάθη έχει κάνει ο καθένας μας τα χέρια για το κοινό σκοπό, τον Πανιώνιο.

Πλέον πρέπει ο γιατρός… αν θέλει να μείνει στην ομάδα να πάρει ανθρώπους δίπλα του που να του λένε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να είναι Χαλίφης μέσα σε μια γυάλινη σφαίρα που να ακούει πόσο καλά τα έκανε και πόσο καλά θα πάει η ομάδα.

Τίτλοι τέλους για τον Γεσίλ από τον Πανιώνιο

Previous article

Η αποστολή του Πανιώνιου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Next article
Login/Sign up