Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Αποσπόρης

Ο Σάκης Αποσπόρης ο δημιουργός του ύμνου του Πανιώνιου δεν πια μαζί μας

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο συνθέτης και στιχουργός του σύγχρονου ύμνου του Πανιωνίου, Σάκης (Αναστάσιος) Αποσπόρης. Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν και αδερφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν διευθυντή των ακαδημιών του Πανιωνίου, Στέλιου Αποσπόρη, έδινε τις τελευταίες 75 μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ευρισκόμενος στην εντατική.

Ο Σάκης Αποσπόρης συνέθεσε τον ύμνο του Ιστορικού το 2001, έναν ύμνο στον οποίο έδωσε φωνή ο τραγουδιστής Σπύρος Χαλικιόπουλος. Το δημιούργημά του ακούστηκε για πρώτη φορά από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στις 23 Σεπτεμβρίου 2001 πριν τον αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (2-2) και από τότε συντροφεύει πάντα τους φίλους της ομάδας όπου παίζει ο Πανιώνιος. Πρέπει να τονίσουμε μάλιστα πως ο Σάκης Αποσπόρης χάρισε στον Πανιώνιο τον καινούριο του ύμνο χωρίς καμία οικονομική αξίωση από το σύλλογο. 

Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλη καθώς ο ύμνος του θα ακούγεται για πολλά χρόνια ακόμη για να θυμίζει τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι. Καλό παράδεισο.