ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασε η ώρα να μετρηθούμε

0

Η Super League 2 κάλεσε τον Πανιώνιο κι εκείνος έκανε αυτό που έπρεπε. Αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Ελλάδας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Αυτό που μετράει από δω και πέρα είναι η επόμενη μέρα. Ο Ιστορικός φεύγει από τις κακοτοπιές της Γ’ Εθνικής. Από ένα πρωτάθλημα που το είδε και απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη.

Είδε ομάδες που τον σεβάστηκαν, αλλά και ομάδες που δεν διάβασαν την ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου και απλά κατέβασαν το… ρεύμα. Η επόμενη μέρα φέρνει τον Πανιώνιο σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όπως είναι η αναδιαρθρωμένη Super League 2.

Ένα πρωτάθλημα που θα φέρει τους κυανέρυθρους στο Νότιο Όμιλο απέναντι σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν θα λείπουν οι… περίεργοι τύποι. Ο Πανιώνιος ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του. Είναι ακόμα στην αρχή. Το πρώτο βήμα έγινε πέρυσι. Το δεύτερο πρέπει να γίνει φέτος.

Όλοι ξέρουν ότι τίποτα δεν θα χαριστεί στον Ιστορικό. Όπως τίποτα δεν του χαρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Απλά από πέρυσι προχωρά μόνος του. Και αυτό είναι το σωστό. Ο Πανιώνιος δεν πρέπει να βάλει πάλι στην οικογένειά του ανθρώπους που ήταν σε άρματα άλλων ομάδων.

Πρέπει να απαρτίζεται από τους δικούς του ανθρώπους. Από αυτούς που ξέρουν, γνωρίζουν και μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι Πανιώνιος. Έφτασε η ώρα να μετρηθούμε.

Έφτασε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος. Ξανά! Αλλά αυτή τη φορά ηχηρά. Με την αγορά διαρκείας. Με την αγορά απλού εισιτηρίου. Η Νέα Σμύρνη πρέπει να γεμίζει σε κάθε αγώνα απ’ άκρα σ’ άκρη. Όλος ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στο σύλλογο. Όλος ο κόσμος πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Και όταν επιστρέψουμε κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει αυτό το “13-1”.

Τα καλύτερα είναι μπροστά. Πέραν της στήριξης ο κόσμος και όλος ο οργανισμός Πανιώνιος πρέπει να θωρακιστεί και εντός των τειχών. Η αγορά διαρκείας είναι σημαντική, αλλά πιο σημαντικό για μένα είναι κάθε παιχνίδι να γίνεται γιορτή και να μην πέφτει ούτε μπουκαλάκι νερό στο στάδιο. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να είναι η ασφάλεια της ομάδας.

Θα δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 ο Πανιώνιος – 20/8 η προαγορά των διαρκείας

Previous article

Ερασιτέχνης Πανιώνιος – Πρόσκληση σε γενική συνέλευση

Next article
Login/Sign up