Έδειξε ψυχή αλλά δεν τον άφησαν και έχασε με 73-79

Δεν πειράζει Ιστορικέ μπορεί να έχασες μια μάχη αλλά τον πόλεμο δεν τον έχουμε χάσει ακόμα και κόντρα σε όλους και όλα θα νικήσουμε, ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

Μπορεί ο Πανιώνιος σήμερα να έχασε από τον Ολυμπιακό μέσα στο Αρτάκης με 73-79 αλλά έδειξε ότι αυτή η ομάδα δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι να του φύγει μέσα από τα «χέρια του». Ο Πανιώνιος έδειξε σήμερα ότι μπορεί να καταφέρει έως και το τέλος της χρονιάς να σώσει κάτι που από την αρχή έδειχνε ότι είναι μακρινό όνειρο θερινής σεζόν.

Πλέον όλοι πρέπει να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι να κρατήσουν τα καλά του και να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι μέσα στο Αλεξάνδρειο με τον ΑΡΗ όπου αν ο Πανιώνιος κερδίσει και με την διαφορά που θέλει σώζει μια σεζόν και την παραμονή του στην Α1. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε καλά και με ωραία άμυνα κατάφερε και κράτησε τον Ολυμπιακό χαμηλά έτσι ώστε να μην μπορέσει να πάρει διαφορά πόντων.

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε στο πρώτο δεκάλεπτο να θέλει να κάνει το ξέσπασμα και να φύγει μπροστά, μια η άμυνα του Πανιώνιου και μια η αστοχία στην επίθεση έμεινε το σκορ του ημιχρόνου χαμηλά. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου με τρία τρίποντα του Ολυμπιακού και με άστοχες επιθέσεις του Πανιώνιου, το σκορ άλλαξε και ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με διαφορά επτά πόντων.

Στο ημίχρονο πάντως είδαμε ένα καλό Μπράζελτον και Σαρικόπουλο κάτω από τα καλάθια να παίρνουν ριμπάουντ από 3 και ένα πολύ καλό μαχητικό Κάμινγκς με 11 πόντους να είναι ο πρώτος σκόρερ στο ημίχρονο για τον Πανιώνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματά του ανέβασε στροφές κράτησε την διαφορά από τον Πανιώνιο αλλά ο Ιστορικός δεν το άφηνε το παιχνίδι και συνέχεια έμπαινε πάλι μέσα στο παιχνίδι και κατέβαζε την διαφορά των πόντων.

Στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου ο Πανιώνιος με ένα σερί 6 πόντων μείωσε ακόμα την διαφορά από τον Ολυμπιακό σε 54-59. Με την πίεση στην άμυνα ο Πανιώνιος πήγε τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και στο καλάθι την διαφορά και έδειξε ότι μπορούσε να πάρει αυτό το παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή όμως «μίλησαν» οι διαιτητές και με μία ακόμα τεχνική ποινή που έδωσαν στον Μπράζελτον, όπου με δύο τεχνικές αποβλήθηκε από τον αγώνα και με την είσοδο του Σπανούλη όπου έβαλε και δύο τρίποντα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. 

Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πήγε το σκορ πάλι στο +7 ο Πανιώνιος έδειξε για ακόμα μία φορά ψυχή και προσπάθησε έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε όσο και να πλησίασε και έχασε με 73-79.

Εμείς κρατάμε την ψυχή που δείξαμε και αν αυτή τη ψυχή τη δείξουμε στο Αλεξάνδρειο θα πάρουμε αυτή τη νίκη παραμονής μέσα στην Θεσσαλονίκη.