Έδειξε ομάδα ο Πανιώνιος στο φιλικό

Νίκησε το Λαύριο στο φιλικό και πλέον η ομάδα του ιστορικού δείχνει ότι έχει «αρχή-μέση και τέλος»

Ο Πανιώνιος νίκησε στο φιλικό με το Λαύριο 79-72 και η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη έδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα σαλόνια της basket league.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο δεύτερο δεκάλεπτο το Λαύριο κατάφερε και ήταν μπροστά δέκα πόντους (38-48)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος άρχισε να «βρίσκεται » μεταξύ τους και κατάφεραν στο τρίτο δεκάλεπτο να πετύχουν 27 πόντους η επίθεση και να δεχτεί μόλις 12 πόντους η άμυνα (65-60).

Η ομάδα του Καλαφατάκη έδειξε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο «ομάδα», έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε αν και το Λαύριο μείωσε την διαφορά των πέντε πόντων που είχε πάρει ο Πανιώνιος στο τρίτο δεκάλεπτο, να κερδίσουν με 79-72.

Εμείς κρατάμε ότι η ομάδα αν και δεν έχει ακόμα πολλές προπονήσεις και δεν έχουν δεθεί μεταξύ τους θα μπορέσει παιχνίδι με παιχνίδι να είναι έτοιμοι.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Λάρισα να τους κοιτάξουν στα μάτια έτσι ώστε να χτυπήσουν στα ίσα το παιχνίδι μέσα στην Λάρισα και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 13-15, 38-48, 65-60, 79-72

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Tσούπκοβιτς, Χέντερσον, Χόλμς, Στέιντλ, Γούντς, Γούτσον, Μοφλέτας, Σαρικόπουλος, Σακελλαρίου, Μίχαλος, Καμπερίδης, Καρακεχαγιάς, Καπρής, Ραλλάτος, Δημακόπουλος