ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Έχουμε δρόμο ακόμη…

0

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για σενάρια επανέναρξης των προπονήσεων τον Μάιο και να επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει για να βγει ο πρωταθλητής αλλά και οι ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη. Καλά είναι όμως να τα γράφουμε δίχως να υπολογίζουμε τις σαρωτικές αλλαγές που πλέον έχει φέρει αυτή η πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη θρηνούν χιλιάδες θύματα και είμαι περίεργος ποιος “χαρτογιακάς” από τους υπεύθυνους της UEFA θα δώσει το πράσινο φως να ξανά ξεκινήσει έστω και ένα από αυτά τα πρωταθλήματα. Εδώ ακύρωσαν την πιο κερδοφόρα αθλητική διοργάνωση του κόσμου τους Ολυμπιακούς αγώνες. Εμείς “καρβέλια” ονειρευόμαστε και πρωταθλήματα.

Δυστυχώς όμως δεν προβλέπεται πριν τον Ιούνιο να υπάρξει μείωση στα κρούσματα της πανδημίας που ακούει στο όνομα Covid 19. Τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου θα τραβήξουν μια παύλα στην περίοδο 2019-2020 και θα συνεχίσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως ήταν.

Οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες στις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League θα βγουν με την κατάταξη που είχαν μέχρι να διακοπούν τα πρωταθλήματα, το ίδιο θα ισχύσει και στην Ελλάδα που θα είναι η πρώτη χώρα που σιγά σιγά θα άρει τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας. Θα τα άρει φυσικά με περιοριστικά μέτρα έτσι ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενο του “ριμπάουντ”.

Τσακίρης Λάμπρος

Μειώνονται τα νέα κρούσματα 33 σήμερα στους 2114 ασθενείς σύνολο

Previous article

Τσιόδρας: 31 νέα κρούσματα – 99 νεκροί – 2145 ασθενείς

Next article
Login/Sign up