ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχω αρρωστήσει, έχω ΠΑΝΙΩΝ-ΙΟ

0

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βρισκόμαστε αδέρφια πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Η απόφαση – εντολή της κυβέρνησης με το «Μένουμε Σπίτι», ανεξαρτήτου κόμματος που μπορεί να υποστηρίζει ο καθένας και η καθεμία, είναι σωστή. Διότι βλέπετε πως καθημερινά τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται. Όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Αυτές τις δύσκολες ώρες στις οποίες βρισκόμαστε επηρεάζουν την κοινωνία και συγχρόνως και το ποδόσφαιρο. Η αναστολή των προπονήσεων και των αγώνων είναι κάτι δύσκολο, αλλά αντιμετωπίζεται. Την ίδια στιγμή, όλοι στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ περιμένουν να μάθουν πότε θα αρχίσουν τα πλέι άουτ, αλλά και πάλι αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα μιας και η ζωή όλων είναι πάνω απ’ όλα, παρόλο την ποδοσφαιρική τρέλα που τους διακατέχει.

Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, θυμίζει τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο φετινός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν και να καταφέρει να ξεπεράσει τον τρίτο υποβιβασμό της ιστορίας του. Σε αυτή την προσπάθεια των πλέι άουτ, όλη η πόλη της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα και να την βοηθήσει ώστε να παραμείνει στη Super League.

Θα πρέπει όλοι οι φορείς να κινητοποιηθούν. Από τη δημοτική αρχή μέχρι και τους μαθητές των σχολείων. Να διοργανωθούν δράσεις στήριξης, να μιλήσουν οι παλαιότεροι στους νεότερους για την ιστορία της ομάδας, τους ποδοσφαιρικούς ήρωες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και όλοι μαζί να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση.

Και όπως λέει και το γνωστό σύνθημα των Πανθήρων, τροποποιώντας το ένεκα της κατάστασης: «εε το μυαλό μας είναι όλο κόκκινο και μπλεεεε. Οοοοοο οο έχω αρρωστήσει με τον ΠΑΝΙΩΝ-ΙΟ».

Χρήστος Δάρας: “Είμαι στις επάλξεις σαν Γιατρός δίπλα σε κάθε άνθρωπο αυτές τις δύσκολες ώρες”

Previous article

Άρης Μισαηλίδης: “Για τους αθλητές μας – Τα παιδιά μας”

Next article
Login/Sign up