ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη η συμμετοχή των γυναικών στο μπάσκετ για φέτος

0

Η καλοκαιρινή περίοδος των μεταγραφών για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Πανιωνίου δείχνει ότι κάτι κινείται αλλά σε ένα τμήμα που μας έχει χαρίσει το μοναδικό πρωτάθλημα στον σύλλογο δεν ακούγεται “ψίθυρος”

Το γυναικείο μπάσκετ του Ιστορικού μπορεί να έδειξε από νωρίς ότι θα προχωρήσει αποκτώντας γρήγορα προπονητή σε αντικατάσταση του coach Χατζηδάκη που απομακρύνθηκε αλλά ως εκεί…

Στις 19 Ιουνίου ο ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Ζιάκα. Μια κίνηση που έδειχνε ότι το τμήμα θα συνεχίσει αν και “λαβωμένο” την επόμενη χρονιά. Εντελώς ξαφνικά μετά την απόκτηση προπονητή όλες οι παίκτριες παραιτήθηκαν από την ομάδα. Ο προπονητής έφυγε και το τμήμα προσπάθησε να κάνει μια ανασυγκρότηση με τον προηγούμενο προπονητή κύριο Χατζηδάκη. Δυστυχώς όμως παρά τις επίμονες προσπάθειες και των εφόρων αλλά και του προηγούμενου προπονητή καμία αθλήτρια δεν ήθελε να έρθει στο τμήμα.

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων και μη προσέλκυσης χορηγών για την ομάδα αυτό είναι πλέον ένα όνειρο θερινής νυχτός για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει του χρόνου ως ομάδα.

* Όσο οι Πανιώνιοι δεν αγκαλιάζουμε τον ερασιτέχνη έστω και με αυτή την μικρή συνδρομή των 40€ τόσο κάθε ημέρα θα ακούμε και από ένα τμήμα του Πανιωνίου να καταρρέει. Πάμε όλοι μαζί να γραφτούμε στον ερασιτέχνη με 40€ τον χρόνο και θα έχουμε άποψη μέσα στις συνελεύσεις του αλλά και με τα χρήματα θα ενισχύσουμε το τμήμα.

Ακόμα ένα χρόνο στο Πόλο του Πανιωνίου ο Γαβαλάς

Previous article

Σημαντική ενίσχυση του Βόλεϊ Αγοριών με τον Σπύρο Σκορδίλη

Next article
Login/Sign up