ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δώστε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ από τώρα γιατί κάθε αγωνιστική που περνά εκτίθεστε

0

Το πρόβλημα με το να σε πάνε τόσο “κόντρα” όλοι και πιο ειδικά σε ομάδες δυνατές είναι από την κλήρωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Super League

Στις 9 Αυγούστου του 2018 όταν η κλήρωση έδειχνε ότι ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανιώνιου, τότε μερικοί σκεφτήκαμε πονηρά και απογοητευτήκαμε με αυτή τη κλήρωση.

Ήταν ό,τι χειρότερο για την ομάδα του Πανιώνιου, γιατί ο ΠΑΟΚ μέσω τον “σκοτεινών διαδρομών” θα “ευνοούσε” μερικές ομάδες που θα έπαιζαν μαζί μας για να του “ανοίξουν τα πόδια” στο ακριβώς επόμενο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα επειδή στο προηγούμενο είχε καεί σε αυτό θα φυσούσε και τον χυλό. Γι’ αυτό και το “σύστημα” ήταν καλά οργανωμένο για τον δικέφαλο του Βορρά, ήταν υπολογισμένο και στην τελευταία λεπτομέρεια. Εξάλλου τον Ρώσο δεν τον έπαιρνε να χάσει άλλο πρωτάθλημα και το σύστημα ευννόησε αυτόν και όλους τους δορυφόρους του έτσι ώστε να βγει πρωταθλητής με διαφορά και να μην κινδυνέψει ούτε αγωνιστική.

Γι’ αυτό το λόγο μην σας κάνει εντύπωση η τόσο κόντρα διαιτησία φέτος, δεν είναι ότι δεν μας θέλουν δεν τους απασχολεί αυτό, είναι ότι θέλουν να είναι ευχαριστημένοι όλοι σε βάρος του “καμπούρη” και στην προκειμένη περίπτωση ο “καμπούρης” είναι ο Πανιώνιος.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα να της συμπαραστεκόμαστε και ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ είναι περαστικοί στην εκάστοτε διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Πανιώνιος είναι από το 1890 και πολλοί προσπάθησαν να τον διαλύσουν αλλά κανείς δεν το κατάφερε όταν έχει αυτό τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Περιστέρι. Αυτό που κάναμε σήμερα τους πονά γιατί δεν ξέρουν οι “πληρωμένοι” οπαδοί του πενηντάρικου τι σημαίνει να χάνεις 3-0 και να φωνάζεις έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ομάδα που αγαπάς.

Τσακίρης Λάμπρος

Μάντζιος: Το 0-1 έγινε 1-0, οπότε μιλάμε για άλλο ματς

Previous article

Το γκολ του Ντουρμισάι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (Vid)

Next article
Login/Sign up