ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δίπλα στον ερασιτέχνη όλοι τώρα

0

Ένας φίλος του Πανιωνίου μας έστειλε αυτή την επιστολή που καλεί όλο των κόσμο του Ιστορικού να αγκαλίασει τον ερασιτέχνη για να μπορέσει ο Πανιώνιος να βρει την περπατησιά του

Δεν υπάρχει χρόνος για ευχολόγια, αφορισμούς και αναζήτηση ευθυνών. Όχι τώρα! Η Σμύρνη μας καλεί να σώσουμε το σπλαχνο της κι εμείς είμαστε σε πόλεμο πιστοί στρατιώτες για έναν σκοπό αλλιωτικο, διαφορετικό.

Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από αυτό που μας στέρησαν και είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε τώρα. Όλα τα τμήματα του Πανιωνίου εντός ολίγου θα περιέλθουν υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη. Τα έξοδα θα είναι δυσβάσταχτα αν δεν είμαστε παρόντες και για τους πιο δύσπιστους σκεφτείτε ότι αν εμείς δεν σώσουμε την Μάνα του Συλλόγου σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε για χαμηλές κατηγορίες αλλά για αφανισμό.

Ξυπνήστε και μην κατηγορείτε κανένα απλά συσπειρωθείτε αν δεν θέλετε ο Πανιώνιος να είναι μια γλυκόπικρη ανάμνηση. Γραφτείτε τώρα μέλη στον Ερασιτέχνη. Και αν έχετε ενδοιασμούς γιατί ο ίδιος δεν κάνει κάλεσμα να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο ούτε τα πάντα λέγονται από τα social media. Ακολουθήστε τις συνελεύσεις που γίνονται υπό την οργάνωση των Πανθήρων είτε νιώθετε είτε όχι Πάνθηρες (αλήθεια, οι φίλοι σας που υποστηρίζουν άλλες ομάδες πως σας προσφωνουν)?

Είναι τιμή τους που έχουν πάρει τώρα την πρωτοβουλία και εργάζονται για την Αναγέννηση του Συλλόγου. Όσοι είστε Αθήνα είναι επιτακτική ανάγκη μνήμη να βρίσκεστε εκεί για να συμμετέχετε και να ενημερωνεστε. Όσοι βρίσκεστε στην επαρχία ή το εξωτερικό προσπαθείστε να μιλήσετε μαζί τους και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό ακολουθείτε τις ανακοινώσεις τους για να ενημερωνεστε. Αδέρφια δεν έχουμε άλλο χρόνο. Ο λαός του Πανιωνίου δηλώνοντας την στήριξη ΜΟΝΟ σε όσους θα μπουν μπροστά σε αυτές τις δύσκολες και συνάμα Ιστορικές στιγμές έχει ήδη πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με σοβαρότητα, χωρίς τυμπανοκρουσιες, αλλά με πείσμα και πάθος. Γίνε μέρος της Ιστορίας Γίνε μέλος του Ερασιτέχνη Σώσε τον Πανιώνιο

Ένας Ανώνυμος Πανιώνιος.

Εκτός Basket league η ΚΑΕ Πανιώνιος

Previous article

Παίκτης του Ιστορικού ο Δημήτρης Γροντής

Next article
Login/Sign up