ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Μιχαηλίδης: “Ελάτε να γίνουμε ένα κανείς δεν περισσεύει”

0

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του κ. Παρασκευόπουλου έκανε μια γραπτή δήλωση που καλεί όλο τον κόσμο του Πανιώνιου σε μια κοινή πορεία για το αύριο του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση:

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου Κου Παρασκευόπουλου , θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τις εξελίξεις στον Σύλλογο.

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. βρισκόμαστε εθελοντικά από την αγάπη μας για το μεγαλείο του Συλλόγου , είμαστε αιρετή Διοίκηση και πάντα είμαστε υπόλογοι για πράξεις και ενέργειές μας, τόσο σε ελεγκτικούς μηχανισμούς , όσο και στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που με ενέργειες ή παραλήψεις , φόρτωσε τον Ερασιτέχνη με τα κατασχετήρια του Γατζούλα , του Λευκού Σταυρού , των αθλητών μας στο Πόλο και διάφορους άλλους οφειλέτες.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε 18 μήνες απλήρωτους όλους τους προπονητές του Συλλόγου εκτός Μπάσκετ , δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε τεράστια χρέη σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , Φυσικό Αέριο , Εφορία , ΙΚΑ κλπ.

Αντιθέτως είμαστε η Διοίκηση που έξι χρόνια τώρα δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα ευρώ χρέος στον Σύλλογο , έχει ξοφλήσει όλες τις οφειλές στην ΔΕΗ , έχει ρυθμίσει τα χρέη προς το Δημόσιο , έχει νομιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε εκταμίευση από την πολιτεία για έργα στο γήπεδο ) , είναι η πρώτη που έχει ενοποιήσει όλες τις εισπράξεις των τμημάτων στο Κεντρικό Ταμείο και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Για τα αγωνιστικά επιτεύγματά μας , δεν θα μιλήσω γιατί θα αδικήσω επιτυχίες και τμήματα , αλλά είμαστε αυτοί που δεν έκλεισαν, παρά την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ , απεναντίας δημιουργήσαμε και καινούργια όπως του Χάντμπολ Γυναικών , του Πετάγκ , των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και της Γυμναστράδας.

Όσοι δεν ζουν την αγωνία του να βρούμε χρήματα να στείλουμε μια ομάδα στο Άργος ή την Χίο, όσοι είναι μακριά από τις συμπεριφορές διαιτητών στα ομαδικά μας ( μηδενισμός γυναικείου βόλεϊ για καθυστέρηση 10 λεπτών του γιατρού αγώνα , διαιτησίες στα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ με Ολυμπιακό , διαιτησίες στο Πόλο …. ) δεν μπορούν να καταλάβουν και τον αγώνα που δίνει τόσο η Διοίκηση , όσο και όλος ο κόσμος και οι έφοροι που στηρίζουν τα τμήματά μας .

Θα παρακαλούσα όσοι αγαπάνε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αποφεύγουν τα εύκολα λόγια , να είναι προσεκτικότεροι στις εκφράσεις τους και να μην διχάζουν τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Στηρίξτε τις προσπάθειές μας και βοηθείστε μας στο έργο μας . Το Χάντμπολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει την μάχη της κατηγορίας το Σάββατο , τα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ διεκδικούν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο κόντρα στον Ολυμπιακό, με ότι αυτό σημαίνει , οι γυναίκες στο μπάσκετ, αυτές που παρέμειναν και συνεχίζουν, αξίζουν την παρουσία σας σε ένα αγώνα για να εισπράξουν το χειροκρότημα της προσπάθειάς τους , το Πόλο μας και στο Ανδρικό και στο γυναικείο χάρη στους δικούς του ήρωες δίνει κρίσιμες μάχες , οι πρόσφυγες του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ που δεν έχουν δώσει ούτε ένα αγώνα στην Νέα Σμύρνη , χρειάζονται και αυτοί την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας , τουλάχιστον σε ένα αγώνα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Αντιπρόεδρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κανονικά η κλήρωση των playoff και playout σήμερα 5/3

Previous article

Ο Διονύσης Κοκκινάκης υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσιών σχέσεων του ερασιτέχνη

Next article
Login/Sign up