ΒΟΛΕΪ

Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα Βόλεϊ εκτός της Volleyleague

0

Οριστικά διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα Βόλεϊ όπως αποφάσισε σήμερα η ΕΟΠΕ εκτός της Volley league όπου αρμόδια αρχή για να αποφασίσει είναι η ΕΣΑΠ.

Την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ που διεξάγονται υπό την εποπτεία της αποφάσισε σήμερα (7/5) η ΕΟΠΕ. Πρόκειται για μία απόφαση που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού μέσα από τις τηλεδιασκέψεις που προηγήθηκαν μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας και των εκπροσώπων των ομάδων, ήταν σαφές πως πρόθεση των περισσοτέρων ήταν να μη συνεχιστεί η δράση τη φετινή σεζόν.

Ανάμεσα στα πρωταθλήματα που διακόπτονται είναι φυσικά η Pre League, στην οποία συμμετείχε η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου, η Α2 Ανδρών, όπου συμμετείχαν Μίλωνας και Πανιώνιος, αλλά και τα πρωταθλήματα Β’ Εθνικής, όπου στην ένωση της ΕΣΠΕΔΑ συμμετείχαν οι γυναικείες ομάδες Μίλωνα και Ίριδας.

Η απόφαση αυτή δεν αφορά φυσικά την πρώτη κατηγορία των ανδρών, τη Volleyleague, για την οποία αρμόδια είναι η ΕΣΑΠ.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης”.

Αποφασίζει την Παρασκευή η ΚΟΕ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων Πόλο

Previous article

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Next article
Login/Sign up