ΜΠΑΣΚΕΤ

Διακοπή της συνεργασίας του Χατζηδάκη με το γυναικείο μπάσκετ του Πανιώνιου

0

Η διοίκηση του Πανιωνίου φέρεται να ήρθε σε διαζύγιο με τον Γιώργο Χατζηδάκη -προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ- και έτσι οι δύο πλευρές διέκοψαν πριν μέρες την συνεργασία τους.

Μάλιστα λέγεται ανεπίσημα από ανθρώπους του ερασιτέχνη ότι ήδη έχει υπάρξει και αντικαταστάτης και μάλιστα άμεσα.

Σε επικοινωνία με τον coach και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα από τον Ερασιτέχνη, δήλωσε στο nstv.gr τα ακόλουθα

Μετά από 3 μήνες παρουσίας μου στην ομάδα του Πανιωνίου , ενημερώθηκα από το Δ.Σ. του γυναικείου τμήματος , πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Ανέλαβα την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της . Έπρεπε μέσα σε δέκα ημέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές και χωρίς να υπάρχει έστω και μια αθλήτρια στο ρόστερ να ξεκινήσει τον Αύγουστο η προετοιμασία. Δυστυχώς μετά την απόφαση για την κατεδάφιση της φυσικής έδρας του Πανιωνίου η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει την φετινή περίοδο τους αγώνες της ουσιαστικά εκτός έδρας. Επίσης υπήρχαν καθημερινά προβλήματα , με αποκορύφωμα την απόφαση του Δ.Σ. του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που μας στέρησε το δικαίωμα των προπονήσεων στο χώρο του.

Ξεπερνώντας όλα αυτά με τις αθλήτριες μου καταφέραμε να ανέβουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αήττητη. Αυτή την ανοδική πορεία της ομάδας , ήρθε μια απόφαση της Διοίκησης να ανακόψει, ζητώντας μου να αποχωρήσω. Μια απόφαση , κατά την γνώμη, μη επαρκώς αιτιολογημένη . Αλλά όπως λέμε ουδείς αναντικατάστατος, προχωράω μπροστά, με αξιοπρέπεια και τιμιότητα γιατί αυτές οι αρχές καθορίζουν την πορεία της ζωής μου . Ιδιαιτέρως δε , θέλω να αναφερθώ στην πολύτιμη και σημαντική συμβολή του συνεργάτη μου Ηλία Παπασάββα που συνέβαλε στην επιτυχία αυτής της πορείας.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις αθλήτριες μου που πίστεψαν σε εμένα, μου έδωσαν εικόνες και στιγμές που θα κρατήσω. Τους εύχομαι καλή συνέχεια , υγεία και ελπίζω να συναντηθώ μαζί τους στο παρκέ για νέους αγώνες.”

Τελικά φάνηκε “φως” στο γηπεδικό τούνελ για Βόλεϊ και Μπάσκετ γυναικών

Previous article

Ο Πανιώνιος έχει “κλείσει” Τζανδάρη για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Next article
Login/Sign up