Διαδικασία προσέλευσης και αποχώρησης από το κλειστό του μπάσκετ

Η Πανιώνια ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση προς ενημέρωση των φιλάθλων για την διαδικασία προσέλευσης και αποχώρησης των φιλάθλων από το κλειστό δημοτικό στάδιο 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα με τα Τρίκαλα Αries, το Σάββατο (16/12, 18.30) ανακοινώνει για την διαδικασία προσέλευσης και αποχώρησης των φιλάθλων ότι:

Για την προσέλευση όλων των θεατών θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική είσοδος και έξοδος του Δημοτικού Γυμναστηρίου και θα γίνει με την ταυτοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Για την αποχώρηση των θεατών, θα λειτουργήσει, επίσης η κεντρική είσοδος και έξοδος, καθώς και η έξοδος του κάτω διαζώματος που βρίσκεται προς την αριστερή πλευρά της πρόσοψης του Δημοτικού Γυμναστηρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι θεατές θελήσουν να αποχωρήσουν από την έξοδο του κάτω διαζώματος, θα πρέπει να κατευθυνθούν ΜΟΝΟ προς την πλευρά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Ευελπιστούμε από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, στην τήρηση των κανόνων προσέλευσης και αποχώρησης, καθώς και στην τήρηση των αστυνομικών υποδείξεων.
ΥΠΕΝΘΥΝΜΙΣΗ

Για όλους τους αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον προσεχή αγώνα της ανδρικής ομάδας, θα τηρηθεί δωρεάν είσοδος, ενώ οι γονείς που θα τους συνοδέψουν, θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια των 5 ή των 10 ευρώ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα των ακαδημιών που διαθέτουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης και στο χρονικό διάστημα 09.00-20.00 μέχρι και την Παρασκευή (15/12). Το Σάββατο (16/12), η διάθεση θα γίνεται από τις 09.00 έως την έναρξη του αγώνα, εφόσον δεν εξαντληθούν.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Άνω Διάζωμα: 5 ευρώ. Κάτω Διάζωμα: 10 ευρώ. Για την προμήθεια των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η παροχή του ΑΜΚΑ και της αστυνομικής ταυτότητας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ