ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δεύτερη θέση και ατομικές διακρίσεις για τους Παμπαίδες της ενόργανης

0

Πρωταγωνίστρια ήταν η ομάδα Παμπαίδων του τμήματος ενόργανης του Πανιωνίου στην Α’ φάση Δ’ κατηγορίας που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (11-12/5)

Οι μικροί αθλητές του Ιστορικού, Τελίδης Παναγιώτης, Διαμαντής Παρασκευάς,Κουτρούλης Αριστοτέλης, Κολλινιάτης Χάρης, Συρίγος Μανώλης και Μουρτάκος Πέτρος , χάρισαν στην ομάδα την δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό!

Ακόμη, υπήρξαν και πολλές ατομικές διακρίσεις:
Στην κατηγορία Δ1 ο Συρίγος Μανώλης πήρε τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στους κρίκους και στον ίππο, 4η θέση στο μονόζυγο και στο δίζυγο, και 8η θέση στο έδαφος.
Ο Κολλινιάτης Χάρης στην κατηγορία Δ1 6η θέση στο άλμα.
Ο Κουτρούλης Αριστοτέλης στην κατηγορία Δ2 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στον ίππο, 5η θέση στο έδαφος, στο άλμα και στο μονόζυγο , 6η θέση στους κρίκους και 7η θέση στο δίζυγο.
Ο Διαμαντής Παρασκευάς στην κατηγορία Δ2 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 6η θέση στον ίππο, στο άλμα και στο μονόζυγο και 7η θέση στο έδαφος, στους κρίκους και στο δίζυγο.
Ο Τελίδης Παναγιώτης στην κατηγορία Δ2 2η θέση στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στον ίππο, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο έδαφος, στο δίζυγο και στο μονόζυγο, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους και 4η θέση στο άλμα. 
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους Αγγέλου Γιώργο και Κορογιαννάκη Σπύρο. Και εις ανώτερα στην τελική φάση.

Να σημειώσουμε πως πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Παγκορασίδες της ομάδας, για τις οποίες συμμετείχαν οι νέες αθλήτριες του Ιστορικού Γεροθόδωρου Σοφία,Παπαλεωνιδοπούλου Αναστασία Γαλήνη, Σταθοπούλου Ξένια, Πλακίτση Λεμονιά Αναστασία, Στέφα Βασιλική, Φραντζέτη Κλειώ και Χανιώτη Μαρία Ευθυμία, οι οποίες πήραν το βάπτισμα του πυρός σε αγωνιστικό επίπεδο. Συγχαρητήρια και στις μικρές “κυανέρυθρες”, οι οποίες έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν υπερήφανο τον σύλλογο, όπως τόσες και τόσες φορές έχει καταφέρει το τμήμα της ενόργανης γυμναστικής.

Τουρνουά Τζούντο Ηλιούπολης 2η θέση στη γενική κατάταξη Junior o Πανιώνιος (Pics)

Previous article

Ο Γιώργος Κουτελάκης απαντά στον Σταύρο Τζουλάκη για τον Πανιώνιο (Vid)

Next article
Login/Sign up