Ντέρμπι κορυφής στο γυναικείο μπάσκετ αύριο 10/12

Ο Πανιώνιος αύριο παίζει με τον Ολυμπιακό για το γυναικείο μπάσκετ ντέρμπι κορυφής

Με ένα ντέρμπι κορυφής ανοίγει αύριο η αυλαία του γυναικείου μπάσκετ της Α1. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό για να λύσουν της διαφορές τους και να δουν ποιος θα βρεθεί πρωτοπόρος στην Α1 μπάσκετ γυναικών.

Το τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί αύριο (9/12) στο κλειστό της Αρτάκης στις 13:00 για να δει το ντέρμπι κορυφής. Επίσης αύριο μαζεύονται και τρόφιμα και είδη ρουχισμού για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Η ανακοίνωση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Πανιώνιου έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Σμύρνης, να παρακολουθήσει τον αγώνα γυναικείας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, των δύο αήττητων ομάδων του φετινού Πρωταθλήματος της Α1, την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 13.00, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Αρτάκης. 

Ο Σύλλογός μας, συνεχίζοντας να στηρίζει τους πληγέντες συνανθρώπους μας, του Δήμου Μάνδρας Αττικής, αποφάσισε αντί εισιτηρίου (συμβολικό αντίτιμο 1€), οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους τρόφιμα και είδη ρουχισμού. Όλα τα αγαθά θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του γηπέδου και θα μεταφερθούν στον Δήμο Μάνδρας από ανθρώπους του Πανιωνίου, ώστε να μοιραστούν στους κατοίκους της περιοχής. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εναρμονιζόμενος και στο πνεύμα των ημερών που έρχονται, συνεχίζει τις κινήσεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.».