ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν υπάρχει τέλος. Δεν υπάρχει αρχή. Υπάρχει μόνο ένα ατέλειωτο πάθος για την νίκη.

0

Ο Πανιώνιος έκανε μια νίκη ανάσα για την συνέχεια του μεγάλου στόχου της ομάδας και όλων αυτών που πιστεύουν σε αυτή, πλέον οι -6 σβήστηκαν και ο Πανιώνιος έχει +2 βαθμούς.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Ξάνθης να μην έχει καμία τελική ευκαιρία για τον Πανιώνιο, μπορεί η Ξάνθη να είχε 73% κατοχή αλλά η άμυνα απέδειξε ότι με σωστή οργάνωση και ηγέτη τον Σταυρόπουλο να μην μπορεί κανείς να την διασπάσει.

Μετά ήρθε το δεύτερο ημίχρονο όπου είδαμε ένα Πανιώνιο με τόλμη, με τις γραμμές του να είναι ανεβασμένες από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και να πιέζουν σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου. Για πρώτη φορά φέτος είδαμε έναν Πανιώνιο μετά το γκολ που έβαλε (και στα δύο) να μην κάθεται πίσω για να κρατήσει αποτέλεσμα.

Επιτέλους είδαμε τον Παπαβασιλείου να δίνει ώθηση με δύο εξτρέμ στην επίθεση και να τους κρατά μέχρι και το τέλος του αγώνα. Εξ’ άλλου ο Νίκι τόσα χρόνια στην Αγγλία κάτι πρέπει να ξέρει από επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως είδαμε να ισοφαρίζεται γρήγορα ο Πανιώνιος και να μην πέφτει το ηθικό της ομάδας να μην βαραίνουν τα πόδια των παικτών. Αντιθέτως όλοι έδειχναν ότι το ήθελαν το αποτέλεσμα και μας το έδειξαν και την προηγούμενη Κυριακή με τον Άρη όπου με δέκα παίκτες κατάφεραν και έβγαλαν γκολ.

Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, τι άλλαξε μέσα σε δύο Κυριακές στην ψυχολογία της ομάδας αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι πλέον οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μπορούν και το απέδειξαν εδώ και δύο Κυριακές ότι θα παλέψουν σαν Πάνθηρες για το κοινό στόχο όλων.

Ο Πανιώνιος και η Ιστορία του δεν τους το επιτρέπει και η φανέλα είναι πολύ βαριά για να ηττηθούμε και να μην έχουμε πάθος που μπορεί να μην το είχαμε από την αρχή, αλλά βλέπω ότι μέχρι το τέλος θα είναι ατελείωτο για την νίκη σε κάθε αγώνα.

* Υ.Γ Την επόμενη Κυριακή δεν έχουμε αγώνες λόγω Εθνικής ομάδας, στις 23 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε την πιο βρώμικη ομάδα όλων των εποχών στη Νέα Σμύρνη. Θα ήταν άδικο αν οι φίλαθλοι του Ιστορικού θα γύριζαν την πλάτη απέναντι σε αυτά τα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν για τα καλύτερα. Ας ενωθούμε ΟΛΟΙ μια φορά και ας πάμε ΟΛΟΙ όμως να γεμίσουμε τη Νέα Σμύρνη όπως παλιά, όπως τότε που σε κάθε αγώνα του Πανιώνιου με το ΠΟΚ οι φίλαθλοι κρεμόντουσαν σαν τα τσαμπιά από τις εξέδρες.

Απλά να γνωρίζουμε όλοι ότι στο παιχνίδι αυτό θα είναι “στημένα” και τα δοκάρια του γηπέδου από τους γνωστούς άγνωστους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο χέρι μας είναι να δείξουμε ενότητα και πάθος από την αρχή του αγώνα μέσα στο γήπεδο μήπως λίγο ταρακουνηθούν.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ακόμα μια νέα προσθήκη για τον Πανιώνιο Su Casa ο Tyreek Duren

Previous article

Το 5 στα 5 οι Γυναίκες στο Μπάσκετ της Α2

Next article
Login/Sign up