ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει “Φως στο Τούνελ” για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

0

Ακόμα μια Παρασκευή πέρασε με ανακοινώσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και δεν ανακοινώθηκε τίποτα για την επανέναρξη της Football League

Μετά την σημερινή “Σιωπή των αμνών” για την επανέναρξη της Football League οι ομάδες της κατηγορίας η μία μετά την άλλη ανεβαίνουν στα κάγκελα. Η επιτροπή συνεδρίασε και εκεί που όλοι ήταν στημένοι να ακούσουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League άκουσαν πως το μόνο που επανεκκινεί είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Πλέον δεν ξέρουμε αν θα αποφασίσουν για την Football League, αλλά ένα είναι το σίγουρο ότι για την Γ’ Εθνική για φέτος ξεχάστε το δεν θα ξεκινήσει η κατηγορία. Οι ομάδες πλέον πρέπει να κοιτάξουν την αναδιοργανωσή τους για την επόμενη χρονιά όπου πιστεύουμε ότι θα αρχίσει με τους καλύτερους υγειονομικούς οιωνούς.

Τα τελευταία νέα που υπάρχουν είναι ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε διαβούλευση για νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου τις επόμενες μέρες.

Για το νομοσχέδιο και τι θα περιλαμβάνει ο κ. Αυγενάκης είπε:

Το νομοσχέδιο, που τις επόμενες μέρες θα ανέβει στη διαβούλευση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρυθμίσεις για:
* Την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (νομική μορφή, αρμοδιότητες, λειτουργία κλπ)
* Διατάξεις εναρμόνισης με την Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA (εκλογές ΕΠΟ, Λέσχες Φιλάθλων, οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων κλπ).
* Την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου
* Διατάξεις για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των αθλητών
* Ρυθμίσεις για τον ΕΟΚΑΝ και την πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ»
* Τροποποιήσεις αναφορικά με την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση των ερασιτεχνικών σωματείων.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την τοποθέτηση του υφυποργού εδώ: https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3242-2021-01-22-12-29-26

Κοινή ανακοίνωση από ΕΟΚ και ΠΣΑΚ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στο μπάσκετ

Previous article

Γ’ Εθνική – Πως είναι δυνατόν λοιπόν, να υποτιμάτε τόσο ξεδιάντροπα την νοημοσύνη μας

Next article
Login/Sign up