ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δεν τους σταματά κανένας είναι οι “Πάνθηρες” της καρδιάς μας Πανιώνιος Γ.Σ.Σ – ΔΕΚΑ 70-47 (Vid)

0

Στη τρίτη ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με την ομάδα του Ευόσμου “Δέκα” η οποία και αυτή με δύο νίκες ήταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Ο Ιστορικός και οι μικροί “Πάνθηρες” κατάφεραν και πήραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα με 70-47 και πλέον είναι μόνοι πρώτοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (Περιμένουμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός σήμερα που παίζει αμέσως μετά με το Ηράκλειο ΟΑΑ)

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά και μετά από τρία λεπτά αγώνα προηγούνταν με 5-0 σκορ με ένα τρίποντο του Κοκορέλη και ένα δίποντο του Παπακωνσταντίνου.

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα ΔΕΚΑ αντέδρασε και ισοφάρισε το παιχνίδι τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του δεκαλέπτου.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ (8-8) κοιτώντας και οι δύο τις άμυνες τους. Έτσι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Ευόσμου “ΔΕΚΑ” να είναι ένα πόντο μπροστά με 8-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να βρει λύσεις στην αντίπαλη ρακέτα και να περάσει μπροστά στο σκορ. Η ομάδα του Ευόσμου όμως βρήκε λύσεις και δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν πάλι μπροστά με 12-15.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ενώ η ομάδα του Ευόσμου “ΔΕΚΑ” ήταν μπροστά με 18-24 ο Πανιώνιος με ένα κλέψιμο του Τόλια και ένα ωραίο κάρφωμα στην ρακέτα έκανε το 20-24. Ο Πανιώνιος ενώ είχε πολλές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ κοντά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και έτσι βρήκε την ομάδα του Εύοσμου “ΔΕΚΑ” να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 21-26.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος βρήκε τις λύσεις και κατάφερε και πέρασε μπροστά στο σκορ τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου με 30-29.

Ένα λεπτό πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Κοκορέλης με ένα εύστοχο τρίποντο έφερε το παιχνίδι στα ίσια 35-35. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου ο Τόλιας με ένα εύστοχο τρίποντο πέρασε μπροστά τον Ιστορικό με 40-37.

Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Πανιώνιος κατάφερε και πήρε ένα προβάδισμα οκτώ πόντων και έκανε το σκορ 48-40 επτά λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά οι άμυνες άνοιξαν και ο Πανιώνιος πήρε ένα προβάδισμα έντεκα πόντων 52-41 και έδειχνε μέχρι και πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ότι μπορεί να το πάρει αυτό το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε εδώ τα πολλά διαιτητικά λάθη και για τις δύο πλευρές του γηπέδου.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Πανιώνιος κατάφερε και άνοιξε ακόμα την διαφορά σε 62-45 και οι “Πάνθηρες” του Μελέτη έδειχναν ότι είχαν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα και την πρώτη θέση στην τρίτη αγωνιστική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του Ευόσμου προσπάθησε να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά βρέθηκε στην πολύ καλή ομάδα του Μελέτη όπου με καλή άμυνα και σωστές και οργανωμένες επιθέσεις κατάφερε και πήρε ακόμα μία νίκη με 70-47 που την κρατά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων: Πανιώνιος Γ.Σ.Σ – ΔΕΚΑ (Live Streaming)

Previous article

ΠΑΕ Πανιώνιος: Οι αθλητές που επιλέχθηκαν για την Κ15

Next article
Login/Sign up