ΒΟΛΕΪ

Δεν τα κατάφεραν οι άντρες στο Βόλεϊ απέναντι στον Πανερυθραϊκό και ηττήθηκαν με 3-1 σετ

0

Ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του Ά Ομίλου της Pre league τον Πανερυθραϊκό όπου και ηττήθηκε με 3-1 σετ

Οι άντρες του Βόλεϊ του Πανιωνίου μπορεί να κέρδισαν το πρώτο σετ με 23-25 αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στα επόμενα σετ και ηττήθηκαν με 3-1 από τον γηπεδούχο Πανερυθραϊκό.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι δύσκολα μεν αλλά το 25-21 ήταν αυτό που τους έδωσε το σετ και το 1-1 στο σύνολο. Στο τρίτο σετ το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μιας και οι δύο ομάδες πήγαιναν στον πόντο το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος προσπάθησε με νύχια και δόντια να το κερδίσει το σετ, το παιχνίδι έφτασε στους 30 πόντους με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που θα το κέρδιζαν με 30-28 κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και ήταν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη τους. Το 25-16 δείχνει ότι ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό το σετ και έτσι το 3-1 ήρθε για τον Πανερυθραϊκό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στο «Ανδρέας Βαρίκας» τον Α.Σ Κέρκης για την 5η Αγωνιστική της PreLeague

Α1 Πόλο Ανδρών: Πέρασε και τον Υδραϊκό με 11-12 ο Πανιώνιος στον Άλιμο

Previous article

Η ΕΠΟ «χτενίζεται» και ο Αλμυρός ανακοινώνει αναβολή του αγώνα

Next article
Login/Sign up