ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν προχωράει η συνεργασία Βαγγέλη Βλάχου – Πανιώνιου στο μπάσκετ

0

Σύμφωνα με πληροφορίες η προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Βαγγέλη Βλάχο και τον ερασιτέχνη ναυάγησε διότι δεν κατέστη δυνατή η οικονομική ανταπόκριση στο σχέδιο προϋπολογισμού που είχε σχεδιαστεί

Ο Πανιώνιος Γ.Σ., ύστερα από την δήλωση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την 1η Οκτωβρίου, ανέθεσε στον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο και στον νέο team manager, Νίκο Κοψιά την δημιουργία ομάδας και την οικονομική βολιδοσκόπηση ελεύθερων παικτών που θα είχαν τα αγωνιστικά εχέγγυα για την διεκδίκηση της παραμονής.

Καταβλήθηκε εξ’ αρχής η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, έχοντας «εχθρό» τον χρόνο και στα στενά περιθώρια που υπήρχαν, παρά την παράταση μεταγραφών που δόθηκε από την ομοσπονδία.

Είχε γίνει, επίσης, αποδεκτή από τον Πανιώνιο, η προδιαγραφή που έθεσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ότι η συνεργασία του με τον σύλλογο, θα ανακοινωνόταν, μόνο, όταν θα είχε εξασφαλιστεί η δημιουργία της ομάδας, με δεδομένες οικονομικές συμφωνίες παικτών.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ερασιτέχνης δεν είχε ανακοινώσει επίσημα την πρόσληψη του προπονητή.

Στο διάστημα των 12 ημερών που μεσολάβησε, δεν κατέστη δυνατή η οικονομική ανταπόκριση στο σχέδιο προϋπολογισμού που είχε σχεδιαστεί, καθώς ο Πανιώνιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί εκτεθειμένος σε συμφωνίες για την αποπληρωμή των οποίων, δεν θα είχε εξασφαλίσει τα έσοδα της ομάδας μπάσκετ.

Ως εκ τούτων, ο Βαγγέλης Βλάχος αποδεσμεύτηκε από την προφορική συμφωνία. Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα μπάσκετ, ενόψει του πρώτου αγώνα του με την Μεγαρίδα, την ερχόμενη Κυριακή.

Εύκολο απόγευμα για την Κ20 των κοριτσιών στο Βόλεϊ

Previous article

Νίκησε τον Παναθηναϊκό εκτός η U16 στην Παιανία (pics) (Vid)

Next article
Login/Sign up