ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν εμφανίστηκε ο Παπαντωνίου στο φιλικό με τον Προμηθέα

0

Ο Πανιώνιος σήμερα είχε ένα φιλικό αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου

Ο Πανιώνιος στο μπάσκετ είναι η ομάδα πλέον που κάθε ημέρα που ξημερώνει δεν ξέρεις πως θα βρει την ομάδα και το ρόστερ της.

Σήμερα ο Ιστορικός είχε ένα φιλικό αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών για να δει ο νέος προπονητής εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την ετοιμότητα της ομάδας.

Στον αγώνα ήταν όλο το ρόστερ καθώς και οι νέες μεταγραφές αλλά αδικαιολογήτως απών ήταν ο γκαρντ της ομάδας Νώντας Παπαντωνίου.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε ζητήσει 3-4 ημέρες άδεια από τον προπονητή του, όμως ο 57χρονος τεχνικός ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του στο σημερινό τεστ, κάτι που δεν συνέβη. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι, με τους ανθρώπους των «κυανέρυθρων» να έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ξένου σέντερ.

Ο Πανιώνιος πάντως ήθελε να πάρει έναν ξένο σέντερ για να βοηθήσει τον Ντόρσει αλλά με τα νέα δεδομένα πλέον ψάχνουν ξένο γκάρντ μιας και ο Παπαντωνίου μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που έπεσε και τις τάσεις φυγής που έχει δεν προβλέπεται καλό το μέλλον του στον Πανιώνιο.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Previous article

Σωτήρια νίκη για τις γυναίκες στο Βόλεϊ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up