ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν είναι ο Κότνικ το πρόβλημα

0

Η προσφυγή ή όχι Κότνικ απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του Πανιώνιου κόσμου όπου πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται 

Δεν γνωρίζουμε την τελική έκβαση της προσφυγής όπου το ρεπορτάζ λέει ότι ήταν να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του σε οκτώ ημέρες και τελικά πληρώθηκε σε εννέα. Φυσικά αυτό έγινε θέμα από συγκεκριμένους αντι-Πανιώνιους κύκλους στα αθλητικά site όπου στο τέλος “ξεχείλωσε” εντελώς μέσα στα social media.

Εντάξει καλός τερματοφύλακας δεν είπαμε πέρυσι παιχνίδι με παιχνίδι έδειχνε ότι γίνεται και καλύτερος και υπήρξαν παιχνίδια όπου μόνος του κράτησε το μηδέν σε έναν Πανιώνιο που διασυρόταν στην αμυντική του γραμμή.

Ξεχάσαμε όμως που πέρυσι πριν τελειώσει η σεζόν όλοι σχεδόν συζητούσαμε πως ο Κότνικ του χρόνου θα φύγει και θα πάει σε άλλη ομάδα? Προφανές είναι ότι ο παίκτης ζήτησε τα λεφτά του και τα λεφτά μάλλον άργησαν κατά μια ημέρα εκεί ακούστηκε κάπου ότι έκανε προσφυγή, προσφυγή πάντως ακόμα επίσημα δεν ξέρουμε ότι υπάρχει απλά γραφόμενα υπάρχουν σε διάφορα site.

Ο παίκτης θα συναντηθεί επίσημα με την διοίκηση της ομάδας να συζητήσει για το μέλλον του και για την συνέχεια ή όχι στον Πανιώνιο μιας και οι οικονομικές του απαιτήσεις έχουν καταβληθεί μέχρι τελευταίου ευρώ.

Καλό για την ομάδα είναι να βρεθεί μια λύση και αν τον θέλει άλλη ομάδα να πουληθεί έτσι ώστε και ο Πανιώνιος να βγει ωφελημένος από τον παίκτη αλλά και ο ίδιος να πάει σε άλλη ομάδα και να πάρει περισσότερα χρήματα.

Ερχόμαστε στην ουσία του θέματος, “Τα χρήματα” έχουμε ξανά γράψει τις απόψεις μας πολλές φορές για τα οικονομικά του Πανιώνιου. Σας έχουμε αναφέρει ότι δεν έχουμε κανέναν εφοπλιστή, τσιγαρά, ή λαθρέμπορο πρόεδρο έχουμε δύο το πολύ τρεις ανθρώπους που είναι μέσα από την κερκίδα του Πανιώνιου που βρέθηκαν μαζί και αποφάσισαν να τρέξουν την ομάδα μια ομάδα με χρέη που έρχονταν από πολύ παλιά με χρέη από ποινές που ποτέ δεν πληρώθηκαν και προσφυγές από παίκτες που θυμήθηκαν τώρα να ζητήσουν λεφτά μιας και είδαν ότι κάτι υπάρχει στον Πανιώνιο και δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν τα λεφτά που τους έφαγαν άλλοι και άλλες διοικήσεις.

Ο Πανιώνιος φέτος θέλει να γυρίσει σελίδα με μια ομάδα που ξανά φτιάχνει από την αρχή. Με ξένους πολλούς μεν αλλά με έναν προπονητή που έδειξε πέρυσι σε όλη την Ελλάδα τι αξίζει και απ’ ότι δείχνει θέλει να αποδείξει πολλά με τον Πανιώνιο σε όλους.

Άρα λοιπόν ας αφήσουμε όλοι μαζί την κακοπροαίρετη κριτική για ότι κακό γίνεται στον Πανιώνιο πως φταίνε μερικοί που δεν μιλάνε και ας αγκαλιάσουμε όλοι μαζί με τον δικό μας τρόπο την ομάδα ενισχύοντάς την αγοράζοντας τα διαρκείας στο γήπεδο.

Είναι η μόνη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε τώρα για τον Πανιώνιο και να μπει στα ταμεία της ομάδας “ζεστό” χρήμα που τόσο το χρειάζεται. Όλοι μαζί μπορούμε και θα είμαστε μέσα στο γήπεδο με την έναρξη του πρωταθλήματος να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας που ΠΟΤΕ δεν μας είπαν τους στόχους τους παρά με το κεφάλι κάτω και σεμνά κυνηγάνε εδώ και τρία χρόνια πάντα το όνειρο, το Πανιώνιο όνειρο. 

Τσακίρης Λάμπρος

 

Με τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” το Πόλο του Ιστορικού

Previous article

Βόλεϊ Ανδρών: Συμφωνία με τον Ανδρέα Μανούσο

Next article
Login/Sign up