ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν δικαιούστε για να ομιλείτε κύριοι…

0

Το Σάββατο η Πανιώνια οικογένεια είχε διασκορπιστεί σε δύο μεριές της Αττικής για να είναι κοντά σε όλες τις ομάδες της. Σχεδόν την ίδια ώρα υπήρχε αγώνας ποδοσφαίρου, μπάσκετ, και Βόλεϊ γυναικών

Οι Πάνθηρες με κόσμο του ιστορικού κατάφεραν και βρίσκονταν παντού. Στο στάδιο της Νέας Σμύρνης όπου υποστήριξαν με την φωνή τους τον Ιστορικό στο ποδόσφαιρο επί του Πλατανιά. Στο Λαύριο όπου κατέβηκε πούλμαν με οπαδούς μας και Πάνθηρες για να είναι κοντά στην ομάδα μπάσκετ που έπαιζε την ίδια ώρα με το Λαύριο. Αλλά και στο τέλος έπρεπε να υπάρχει και κόσμος μέσα στο κλειστό της Αρτάκης έτσι ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα Βόλεϊ των γυναικών στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Pre League του Βόλεϊ.

Να δώσουμε πρώτα σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που κατάφεραν να βρίσκονται παντού και δίπλα στην ομάδα που αγαπούν και είναι πάντα μαζί της. Σε όλους αυτούς που δεν έχει ακουστεί να μουρμουράνε ούτε ένα λεπτό για κανένα παίκτη, προπονητή και υποστηρίζουν πάντα το όνομα και την ιστορία αυτού του συλλόγου.

Αλλά ρε μάγκες που ήσασταν εσείς οι υπόλοιποι που εδώ και ένα μήνα είχατε φαγωθεί με προπονητή, παίκτες, κλπ κλπ. Δεν γίνεται κύριοι να έχεις κάνει μια τέτοια τεράστια νίκη την προηγούμενη εβδομάδα και την αμέσως επόμενη το γήπεδο να κόβει 1000 εισιτήρια. Δεν γίνεται ρε παληκάρια να σχολιάζετε και να κρίνετε από τις καφετέριες της πλατείας της Νέας Σμύρνης αυτό δεν βοηθά τον Πανιώνιο και κανέναν Πανιώνιο.

Χθες στο γήπεδο ο κόσμος ήταν λες και η ομάδα κινδύνευε να πέσει στην football league, χθες μου θύμισε εποχές παρακμιακές, χθες ντράπηκα που είμαι Πανιώνιος.

Κύριοι δεν πηγαίνει άλλο, αλλά κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει ότι ο Πανιώνιος δεν είναι καμία ομάδα που στηρίζεται στον εκάστοτε “Λαθρέμπορα” πρόεδρό του, ούτε έχει λεφτά από ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο Πανιώνιος στηρίζεται από εσένα, ναι από τον κάθε φίλαθλο που θα πάει στο γήπεδο και θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα. Αλλά και τσάμπα να σας βάλουν το εισιτήριο για να δείτε την ομάδα μερικοί δεν θα έρθετε θα προτιμήσετε το πρακτορείο, την καφετέρια όπου θα είναι μέσα και άλλοι σαν εσάς για να σχολιάζετε και να κρίνετε όλοι εκ του ασφαλούς.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα ποδοσφαίρου που μας πήρε χθες μια επαγγελματική νίκη με 2-1 και κράτησαν τον ιστορικό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά και το μπάσκετ του Ιστορικού που όλοι μα όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και θα έρθουν και οι νίκες και στο τέλος θα κρατηθούμε σε μια δύσκολη χρονιά που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά από την αρχή.

Το Βόλεϊ των γυναικών που τα κορίτσια αν και έχασαν ακόμα είναι ψηλά στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουν τα καλύτερα για φέτος, αλλά και για το Πόλο των ανδρών που είναι τόσο εγκαταλειμμένο όσον αφορά από φίλαθλη μεριά και τα παιδιά βρίσκονται στις πάνω θέσεις τις βαθμολογίας.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 

Ντέρμπι κορυφής στο γυναικείο μπάσκετ αύριο 10/12

Previous article

Δεν μπόρεσαν να κάνουν το απόλυτο οι Πανθηρίνες

Next article
Login/Sign up