ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ανοίγει θύρα των φιλοξενούμενων ο Παναιτωλικός

0

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν επιθυμεί να ανοίξει την θύρα των φιλοξενούμενων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις στην συνάντηση που έγινε με παρευρισκόμενους υπευθύνους και από τις δύο ΠΑΕ αποφασίστηκε μονόπλευρα από την ΠΑΕ Παναιτωλικός ότι δεν θα ανοίξει την θύρα των φιλοξενούμενων.

Η αστυνομία είναι κάθετη στο να μην γίνουν ούτε οργανωμένες, αλλά ούτε μεμονωμένες μετακινήσεις των φιλάθλων του Πανιώνιου στο Αγρίνιο.

Όλοι πλέον περιμένουν την απόφαση του υφυπουργού για το τι θα γίνει στο τέλος αν θα υπάρξει δηλαδή μετακίνηση ή όχι.

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός να έχει τα δικά του προβλήματα με τους οργανωμένους αλλά δεν μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει ότι δεν θα σας δώσω εισιτήρια στους φιλάθλους του Ιστορικού γιατί θέλω στο γήπεδο να υπάρχουν μόνο τα εισιτήρια διαρκείας. Δηλαδή οι δικοί του…

Η συμπεριφορά Κωστούλα απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα της Super League και στους φιλάθλους της δεν είναι καθόλου πρέπουσα. Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΠΑΕ όχι μόνο του είχε ανοίξει την θύρα των φιλοξενούμενων αλλά έτυχε και της καλύτερης φιλοξενίας στο εντός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη.

Αντί αυτού ο κύριος Κωστούλας μας “γυρίζει” την πλάτη για να χτυπήσει τους δικούς του, όταν η ομάδα του Πανιώνιου θέλει τον κόσμο της σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα όπως είναι αυτός της Κυριακής.

Η ΠΑΕ πήρε την αναβολή περιμένοντας την απόφαση του πιστοποιητικού της Ξάνθης

Previous article

Ασημένιος ο Χρυσανθόπουλος στο άλμα επί κοντώ

Next article
Login/Sign up