Δείχνει καλή αμυντική διάταξη η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό

Ο Πανιώνιος έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό αγώνα στην Ελλάδα με την ομάδα της Λαμίας και έδειξε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πως θα είναι πολύ σκληρός για να δεχτεί γκολ

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό μετράει μόλις μερικές ημέρες που άρχισε να σχηματίζεται και να προετοιμάζεται εν’ όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Πανιώνιος έδωσε στην Πολωνία δύο δυνατά φιλικά ένα με το Χαποέλ Τελ-Αβίβ όπου ήρθε 1-1 και ένα με την Ομόνοια όπου και νίκησε 1-0.

Χθες 1η Αυγούστου ο Πανιώνιος πήγε στην Λαμία όπου εκεί έδωσε το πρώτο του φιλικό στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό σαφώς δεν είχε ακόμα μπει στο κλίμα στην Ελλάδα -να σημειώσουμε ότι είχαν γυρίσει στην Ελλάδα από την Πολωνία πριν δύο ημέρες- και έδωσε ένα φιλικό μέσα στον απογευματινό ήλιο της Λαμίας που όσοι έχουν πάει ξέρουν τι εννοούμε.

Εκεί είδαμε έναν Πανιώνιο όπως και στα άλλα δύο φιλικά, άλλη ομάδα στο α’ ημίχρονο και άλλη ομάδα στο β’ ημίχρονο είναι τακτική του Γάλλου τεχνικού έτσι ώστε να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες να του αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ενδεκάδα που θα αποφασίζει ο ίδιος με την έναρξη του καινούριου πρωταθλήματος.

Τι είδαμε χθες στο φιλικό με την Λαμία, είδαμε μια πολύ καλή αμυντική γραμμή με Κότσιτς και Κεϊτά να διεκδικούν επ’ άξια τις θέσεις τους και να μην αφήνουν να περάσει κουνούπι από τις γραμμές τους. Επίσης καλές εντυπώσεις συνέχισε να αφήνει και ο Σαραμαντάς με απίστευτο πάθος και δύναμη επάνω στην μπάλα.

Επίσης καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει ο Άλμπεργκ όπου είναι πολύ ταχύς και δυνατός παίκτης και έχει προσαρμοστεί πολύ εύκολα με όλη την ομάδα. Ο Σίντι Αλί είναι ένας παίκτης που θα ανεβάσει αρκετά τις επιθετικές γραμμές του Πανιώνιου και θα δώσει αρκετές λύσεις μπροστά. Φυσικά και ο Σεράφ όπου ως «δεκάρι» δείχνει ότι έχει αίσθηση του χώρου και βλέπει την επιθετική γραμμή εύκολα με μπαλιές που βγάζει στον Σπιριντόνοβιτς για να πετύχει εύκολα γκολ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Ιστορικός πρέπει να κινηθεί να αποκτήσει ακόμα ένα σέντερ φορ μιας και εκεί χρειάζεται να έχει πάγκο που όταν χρειαστεί θα πρέπει να ανταπεξέλθει σε όλες τις αγωνιστικές συνθήκες.