Δε ντρέπεστε καθόλου? Τόσο πολλή σας πονά ο Πανιώνιος όλους?

Τελικά ο Πανιώνιος μπορεί για τα μάτια των «μερικών» φίλων του να τον νομίζουν «μικρό» αλλά, όλα τα δημοσιεύματα και αυτή η χολή που γράφεται για τον ιστορικότερο σύλλογο στην Ελλάδα άλλα δείχνουν.

Σας παρουσιάζουμε ένα δημοσίευμα σε εφημερίδα (GOAL) αλλά και στο site της ίδιας εφημερίδας που από τι δείχνει καλά λένε οι οπαδοί και οι φίλοι του Αιώνιου ότι «είναι κακό σπυρί στο κώλο σας»

Δείτε τη γράφουν και τα σχόλια δικά σας:

Περιμένουν τον Μιλόγεβιτς στη… γωνία

Συγκοινωνούντα δοχεία μοιάζουν τα τελευταία 24ωρα ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας. Κι όχι λόγω της κοινής τους καταγωγής, αλλά από τα απόνερα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας»… Οι επαφές που έχουν κάνει στη Ριζούπολη με σουπερλιγκάτους προπονητές και οι «πόρτες» που τρώνε οδηγούν στο συμπέρασμα πως το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Νέα Σμύρνη εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο!

Μετά τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά στον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, την αξιόλογη οικονομικά πρόταση που του έκανε, αλλά και τον Μάκη Χάβο, ήρθε και η σειρά του Ακη Μάντζιου…

Ο έμπειρος τεχνικός πολιορκείται από το αφεντικό του Απόλλωνα και χωρίς να του έχει κλείσει ακόμη την πόρτα οριστικά η αλήθεια είναι πως τα μηνύματα που παίρνει από την «πλατεία» είναι πως αργά ή γρήγορα ο Μιλόγεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν. Γι αυτό και ο ίδιος περιμένει ένα νέο κέλευσμα από τον αγαπημένο του σύλλογο. Μπορεί βάσει αποτελεσμάτων ο Πανιώνιος να είναι εντός στόχων, όμως η αδυναμία του Σέρβου τεχνικού να διαχειριστεί αποδυτήρια και λεπτές καταστάσεις -όπως αυτή με τους Ιρανούς και τον συνεχή παραγκωνισμό του Ενγκόγκ- προβληματίζει τη διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Οπως είχε αποκαλύψει η στήλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποχωρώντας από τον Ηρακλή, ήταν το πρώτο φαβορί να διαδεχθεί τον Μιλόγεβιτς μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λάρισα, ωστόσο η νίκη επί του ΠΑΟΚ έσωσε τον Σέρβο, όπως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μένει να φανεί αν οι συγκεκριμένοι προπονητές θα δικαιωθούν για τη στάση τους να περιμένουν ενδεχόμενες εξελίξεις στον Πανιώνιο ή θα αναγκαστούν να τραβήξουν για άλλες πολιτείες…

[ «Goal» ]

Πηγή: sentragoal.gr