ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάρας: “θα ψηφιστεί ομόφωνα από όλους η ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων”

0

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις αποφάσεις της super league 

Με την ικανοποίηση για όλα αυτά που αποφασίστηκαν σήμερα στη super league αλλά και το πως είναι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί από όλους η ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έδωσε σήμερα ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο του sportfm ο Χρήστος Δάρας πρόεδρος του Πανιώνιου

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Χρήστος Δάρας

«Για να το ψηφίσει ο Πανιώνιος, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σημαίνει πως όντως βλέπουμε θετικά τις σημερινές αποφάσεις. Αλλιώς δεν θα τις ψηφίζαμε… Η κουβέντα σήμερα θα αφορούσε και την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, ωστόσο για αυτό το θέμα δεν πάρθηκε ακόμα απόφαση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησαν να είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των ΠΑΕ και να μην υπάρχουν αχυράνθρωποι σε προεδρικές θέσεις. Να είναι ξεκάθαρα όλα αυτά. Εφόσον αυτές οι προϋποθέσεις που έθεσαν οι μεγάλοι ισχύσουν, τότε λογικά την προσεχή Δευτέρα, στο νέο ΔΣ, θα ψηφιστεί ομόφωνα από όλους η ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

Εμάς σαν Πανιώνιος μας καλύπτει το γεγονός πως εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις, θα ψηφιστεί από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Άλλωστε δεν μας αγγίζουν αυτές οι προϋποθέσεις. Στον Πανιώνιο είναι γνωστά και δεδομένα το σε ποιον ανήκει τι. Κάποτε, κάποια στιγμή θα έπρεπε παντού να είναι ξεκάθαρο αυτό. Δε νομίζω πως είναι λάθος που έθεσαν αυτές τις προϋποθέσεις οι μεγάλοι για να προχωρήσει η αναδιανομή των εσόδων».

Ερωτηθείς για το αν θα ήταν λύση η αναδιάρθρωση και στη Football League, είπε: «Αν αυτή τη στιγμή μπορούσαν να λύουν τα οικονομικά τους προβλήματα με το να μειωθούν οι ομάδες, τότε σίγουρα θα ήταν το καλύτερο να συμβεί. Είναι προτιμότερο να υπάρχουν 14 ομάδες στη Β’ Εθνική και να είναι όλες εντάξει οικονομικά, παρά να υπάρχουν 18-20 ομάδες και να μην μπορούν να επιβιώσουν».

«Ας μπορέσουν κι άλλες ομάδες να μιμηθούν τον Πανιώνιο. Το πώς δουλεύει με τα νέα παιδιά και πως αναδεικνύει παίκτες, είτε σε μικρή ηλικία, είτε σε μεγαλύτερη. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλό του Πανιωνίου» ήταν το λιτό σχόλιο του κ. Δάρα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι των Νεοσμυρνιωτών.

Πρωταθλητής από play-off και 14 ομάδες στη super league

Previous article

Ανακοίνωση ΠΑΕ, “Μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας” (Vid)

Next article
Login/Sign up