Δάρας: «Θα διαπραγματευτούμε νέο συμβόλαιο»

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και την επαναδιαπραγμάτευση του τηλεοπτικού συμβολαίου του Πανιώνιου

Στο arena-fm μίλησε ο Χρήστος Δάρας για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και αναφέρθηκε πως ο Πανιώνιος θα διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο στα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Το πλάνο είχε ως εξής στην αρχή, να παρακαμφθεί για μια χρονιά το πλάνο με 14 ομάδες, όμως από την ώρα που η ΕΡΤ δεν καλύπτει αυτά τα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε κάνει πέρυσι, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα περάσει αυτό που είχαμε υπογράψει πέρυσι. Φέτος προσπαθήσαμε για διάφορους λόγους να πάρει παράταση για μια χρονιά, όμως είναι οριστικό πια, φέτος θα πέσουν τρεις ομάδες απευθείας και ένας θα ανέβει. Ο τέταρτος από το τέλος στη Σούπερ Λιγκ, θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ, για ακόμη μια θέση στην επόμενη Σούπερ Λιγκ».  Για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν: «Το συμβόλαιο του Πανιωνίου με την NOVA λήγει φέτος. Είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με τη NOVA και την ΕΡΤ πια. Στην ελεύθερη αγορά, βγαίνεις και διαπραγματεύεσαι, την καλύτερη προσφορά την δέχεσαι, την χειρότερη την απορρίπτεις. Δεν υπάρχει «άστεγος». Από όλες τις ομάδες που θα μείνουν τώρα στη Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος δεν έχουν πάροχο για του χρόνου. Όταν πέρυσι υπογράψανε οι επτά ομάδες, υπέγραψαν με κάποιους όρους, όπως κι εμείς με τη NOVA, αυτό θα κάνουμε πάλι».  Για το αν ο Πανιώνιος κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού: «Εγώ πιστεύω πως από την αρχή μια ομάδα πρέπει να ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Είτε κοιμάμαι ήσυχος, είτε δεν κοιμάμαι ήσυχος, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία δείχνει την πραγματικότητα».