Δάρας «Ο Πανιώνιος δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για Ανσαριφάρντ»

Ο Πρόεδρος του Πανιώνιου μίλησε πριν από λίγο για τις εξελίξεις για το θέμα των Ιρανών του Πανιώνιου.

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό sportfm για τις εξελίξεις των δύο Ιρανών του Πανιώνιου, αλλά και για το θέμα Σιώπη και Ρισβάνη και το τη ισχύει με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δάρας είπε:

Ο πρόεδρος της ομάδας της Πλατείας δίνει απαντήσεις λέγοντας στο «ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6»:

 
 Το αν αποδυναμώνεται ο Πανιώνιος: «Η αξία του Πανιωνίου είναι πως πρόκειται για τη μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που αναδεικνύει τα ταλέντα της. Από τότε που αναλάβαμε εμείς παίζουν πολλά Ελληνόπουλα. Η ομάδα λόγω ονόματος και δουλειάς αναδεικνύει παίκτες μικρής ηλικίας που ωριμάζουν στην ομάδα μας ή μπορεί να αναδεικνύει παίκτες που αλλού ήταν στα αζήτητα. Αυτό που κάνει ο Πανιώνιος έχει σαν αποτέλεσμα ακόμη και η στελέχωση της Εθνικής να γίνεται από πολλούς παίκτες του Πανιωνίου. Πέρσι λέγανε όλοι πως ο Πανιώνιος ήταν κομήτης και βλέπουμε και φέτος πως είναι από τις καλύτερες ομάδες». 

Το θέμα του Ανσαριφάρντ: «Ο Πανιώνιος δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για τον Ανσαριφάρντ για να τελειώνει το θέμα. Ο παίκτης επιστρέφει από την άδειά του και θα αποφασίσει. Έφυγε για τις διακοπές του και γυρίζοντας πίσω θα έχει πάρει την απόφασή του. Θα μετρήσει το τι θέλει ο παίκτης. Αν δεν υπογράψει ο ίδιος, ό,τι και να του πω εγώ δεν έχει νόημα. Οι μάνατζερ ξέρετε τι ρόλο παίζουν. Αν ο παίκτης θέλει να κάνει κάτι, κάνει στην μπάντα τον μάνατζερ. Σήμερα που γυρίσει από την άδειά του θα δούμε και περιμένουμε εξελίξεις ως το τέλος της εβδομάδας». 

Τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Ανσαριφάρντ: «Εσείς το είπατε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Όπως σας είχε πει και ο κ. Ζαμάνης, οι έμπρακτες προτάσεις ήταν από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 400.000 ευρώ, αλλά ξέρετε πως αν περάσει ο χρόνος, το καλοκαίρι ο παίκτης είναι ελεύθερος». 

Το αν υπάρχει επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Μασούντ: «Όχι, δεν έχουμε καμία κρούση για τον Μασούντ. Δεν γνωρίζω αν έχει ρήτρα. Ήδη η πορεία του Πανιωνίου αποδεικνύει πως έχουμε φτάσει σε επίπεδο που έχουμε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Αν έρθει πρόταση για τον Μασούντ, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι μας συμφέρει». 

Το αν είναι δεδομένη η μεταγραφή των Σιώπη και Ρισβάνη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: «Τα ρεπορτάζ τα λένε. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός μόνο για τον Σιώπη, γιατί υπάρχει ρήτρα από τη στιγμή που είχε έρθει. Ο Ρισβάνης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν υπάρχει τίποτα». 

Το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο Πανιώνιος: «Ο Πανιώνιος κάνει τις κινήσεις του ανάλογα με το τι απώλειες θα έχει. Αν δεν φύγουν ο Ανσαριφάρντ και ο Μασούντ, τι χρειάζεται ο Πανιώνιος; Χρειάζεται τίποτα; Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί». 

Την αδειοδότηση του Πανιωνίου: «Οι άδειες είναι δύο ειδών, της ΕΠΟ και της UEFA. Πέρσι ο Πανιώνιος πήρε από την ΕΠΟ, ενώ άλλες ομάδες δεν πήραν. Στην UEFA απορρίφθηκε κυρίως για το μετοχολόγιο, γιατί δεν είχε γίνει η μεταβίβαση των μετοχών».