ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάρας: “Η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα…”

0

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο μίλησε σήμερα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Πανιώνιου Χρήστος Δάρας.

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό metropolis όπου αναφέρθηκε γενικά για το γίγνεσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον Πανιώνιο όπου ανέφερε ότι ο Πανιώνιος είναι μαθημένος για τα δύσκολα και θα τα καταφέρει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στο metropolis fm

«Ο Πανιώνιος έχει θέματα και πώς θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Άλλωστε, η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Το ξέραμε από τη στιγμή που αναλάβαμε τον σύλλογο. Αυτοί που αποφασίζουν δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Οι οδηγίες που έλεγαν πριν ήταν ότι αν κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό, μένει σε απομόνωση 15 μέρες και τώρα λένε για έναν ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σε απομόνωση μόλις πέντε μέρες. Όλοι ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα κρούσμα εφόσον ξανά αρχίσουμε το Πρωτάθλημα. Για μένα η λύση δεν είναι οι πέντε μέρες, αλλά η διακοπή του Πρωταθλήματος εφόσον προσβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων».

Και συνέχισε. «Κάθε χρόνο από την πρώτη μέρα που είμαι στο ποδόσφαιρο ακούω μόνο υποσχέσεις και έχουμε χορτάσει. Όλοι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά με καθαρά πλάνα στις ομάδες. Καθαρίστε πρώτα το τοπίο και που ανήκει ο καθένας και μετά να πάμε στην κεντρική διαχείριση. Φέτος, μόνο πρωτάθλημα δεν έχει και περισσότερο ασχολούμαστε με θέματα πολυϊδιοκτησίας, παρά με το ποδόσφαιρο. Τις προηγούμενες σεζόν που η ΕΕΑ έβγαζε μια απόφαση έμενε, ενώ φέτος είχαμε κυβερνητική παρέμβαση για να αλλάξει».

Ο Αυγενάκης “πετάει” το μπαλάκι στην κυβέρνηση…

Previous article

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Super League για να αποφασίσει

Next article
Login/Sign up