ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάρας: “Αν υπάρχει μεμπτό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις”

0

Την εφαρμογή του νόμου, εάν έχει συμβεί κάτι παράτυπο, ζήτησε ο Πρόεδρος του Πανιώνιου Χρήστος Δάρας με αφορμή τα όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός.

Ο Χρήστος Δάρας δήλωσε: «Στη συνεδρίαση έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τις δυο ομάδες που έχει κάποια στοιχεία τα οποία τα έχει καταθέσει στην ΕΕΑ. Από εκεί και πέρα ενημερωθήκαμε και η δική μας θέση, προσωπικά αλλά και σαν Πανιώνιος είναι ότι θέλαμε το πόρισμα της ΕΕΑ να βγει το γρηγορότερο δυνατόν και να ισχύσει ο νόμος, ο οποίος πρέπει να είναι αμείλικτος όπως ήταν πριν κάποια χρόνια που μια αντίστοιχη περίπτωση είχε την έννοια του υποβιβασμού. Το ίδιο ισχύει αν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία κρίνει η Επιτροπή ότι είναι πραγματικά. Τότε θα θέλαμε το ταχύτερο δυνατόν ο νόμος να ισχύσει και να είναι αμείλικτος, διότι πρέπει το πρωτάθλημα να είναι καθαρό και ένα καθαρό πρωτάθλημα με τέτοιες διαδικασίες δεν είναι καθαρό. Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση. Τα άλλα θέματα ήταν τα προγράμματα, οι αγωνιστικές, σε όλα τα άλλα θέματα είμαστε ομόφωνοι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο Πρόεδρος του Πανιώνιου: «Η Ξάνθη αποχώρησε. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είπε να ισχύσει ο νόμος. Είναι υπέρ του να ισχύσει ο νόμος. Ενημέρωση έκανε ο κύριος Μαρινάκης για όλα αυτά τα οποία γίνονται και αυτή τη στιγμή θέλει να δει δια ζώσης το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και να μιλήσει αληθινά και ανοιχτά αν πραγματικά όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν είναι για το όφελος και την καθαρότητα του πρωταθλήματος μας».

Με δύο γκολ του Φυντάνη η μικτή Αθηνών νίκησε την Κόρινθο

Previous article

Tyreek Duren: “Να μπούμε στα play-offs”

Next article
Login/Sign up