ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάρας: “Άκομψο και αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου”

0

Πυρά κατά του Νικόδημου Παπαβασιλείου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Χρήστος Δάρας.

Ο κ. Δάρας δήλωσε στην “Live Sport” ότι δεν ήταν επαγγελματικό αυτό που έκανε απέναντι στον Πανιώνιο να φύγει “βράδυ” παραμονές του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα των δηλώσεων Δάρα:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν».

Όσο για τα μεταγραφικά παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Την ήττα γνώρισαν τα κορίτσια της Κ20 από τον Μίλωνα με 3-1 σετ (Pics)

Previous article

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαμιχαήλ

Next article
Login/Sign up