ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Γροντής στο Panionia-Idea: Είπα αμέσως ναι για τον Πανιώνιο

0

Η προσέγγιση του Γιάννη Μανιάτη στον Δημήτρη Γροντή ήταν τέτοια που έκανε τον 26χρονο μέσο να πει αμέσως το ναι στο να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Panionia-Idea για το γεγονός ότι μαζί με άλλα παιδιά βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα, τους στόχους, αλλά και τη φετινή σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες και επίσημα.

Παράλληλα στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Ιστορικού, καλώντας τον να είναι δίπλα σε παίκτες και προπονητικό τιμ σε αυτήν την καινούρια αρχή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΑΤΣΑΝΚΟ

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο εσύ και κάποια άλλα παιδιά βγαίνετε μπροστά για να τον βοηθήσετε. Πώς αισθάνεσαι γι αυτό;

«Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και για μένα δεν παίζει ρόλο η κατηγορία. Θα πρέπει όλα τα παιδιά να καταλάβουμε που βρισκόμαστε για να βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Εχεις φορέσει τη φανέλα μεγάλων ομάδων. Πώς είναι να φοράς και τη φανέλα του Πανιωνίου;

«Είναι τιμή μου να παίζω για τον Πανιώνιο σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ποδοσφαιρικά; Νιώθεις έτοιμος για τη φετινή δύσκολη σεζόν;

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αυτό που μας πέρασε και όλα ήταν στον αέρα με την κατάσταση που επικρατεί ωστόσο όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και μένει να το δούμε στο γήπεδο».

Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν ο άνθρωπος που σε προσέγγισε για να έρθεις στον Πανιώνιο. Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν αυτό για σένα; Το σημείο κλειδί που σε έκανε να πεις το ναι…

«Ο Γιάννης μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους έχει ξεκινήσει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε, συμφωνήσαμε κατευθείαν».

Στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας…

«Ξέρω ότι ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και φέτος. Τους χρειαζόμαστε όλους σε αυτήν την καινούρια αρχή!»

 

Η συνέντευξη του Δημήτρη Μιχαηλίδη για τον ερασιτέχνη Πανιώνιο (Vid)

Previous article

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το μπάσκετ του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up