ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρήστος Δάρας: “Εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιωνίου και μόνο”

0

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (metropolis 95.5) και αναφέρθηκε στην τελευταία ανακοίνωση των Πανθήρων.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφου από ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος απάντησε ο πρόεδρος του Πανιώνιου κύριος Χρήστος Δάρας και έκλεισε με την φράση, “ότι εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιώνιου και μόνο”.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πανιώνιου:
Για την ανακοίνωση των «Πανθήρων» κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Οι χαρακτηρισμοί είναι άτοποι και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Υπάρχει ανακοίνωση της ΠΑΕ πως δεν υπάρχει περίπτωση καμία από τις μεγάλες ομάδες να πάρει εισιτήρια στη Νέα Σμύρνη. Πέρσι δώσαμε εισιτήρια σε όλες τις μεγάλες ομάδες και δυστυχώς για εμάς η ζημιά από τα επεισόδια ήταν μεγαλύτερη από τα έσοδα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μη δίνουμε εισιτήρια».
Για την τελευταία φράση της ανακοίνωσης “η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν”: «Φαντάζομαι ότι αναφέρονται στο θέμα των εισιτηρίων. Ότι παρά την ανακοίνωση, μπορεί να έρθουν οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο».
Για τη σχέση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό: «Και με τον ΠΑΟΚ υπάρχει φιλική σχέση και με όλες τις μεγάλες ομάδες. Η μόνη διοίκηση του Πανιωνίου που κέρδισε όλες τις μεγάλες ομάδες μετά από 24 χρόνια ήταν η παρούσα διοίκηση, πέρσι και πρόπερσι. Εγώ στον Ολυμπιακό ήμουν γιατρός, υπάλληλος ουσιαστικά, ασχέτως αν το έκανα αμισθί. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι στον Πανιώνιο. Τα δύο αμισθί γιατρός και μετά στη διοίκηση. Ολα αυτά τα χρόνια, κοιτώ τα συμφέροντα του Πανιωνίου και κατ’ επέκταση τα δικά μου. Έχω πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ χρέη του Πανιωνίου πάνω μου. Ποιανού συμφέρον θα κοιτάξω; Της ομάδας μου και μόνο. Εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιωνίου και μόνο».

Ο Κομίνης στη Νέα Σμύρνη με Ολυμπιακό

Previous article

Τελικά φάνηκε “φως” στο γηπεδικό τούνελ για Βόλεϊ και Μπάσκετ γυναικών

Next article
Login/Sign up