ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς κόσμο η πρώτη αγωνιστική των play off και play out… Βλέπουμε για τις επόμενες

0

Τελείωσε η συνάντηση που είχαν η ΓΓΑ με την Λίγκα για το θέμα των φιλάθλων στα γήπεδα χωρίς να παρθεί οριστική απόφαση.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου και του Ηλία Πουρσανίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν το θέμα των φιλάθλων στα γήπεδα κατά την διάρκεια των play off και των play out βάζοντας στο τραπέζι την πρόταση του ΟΦΗ.

Οι κύριοι Λυσάνδρου και Πουρσανίδης παρουσίασαν στον κύριο Αυγενάκη την ολοκληρωμένη πρόταση της Λίγκας για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Μετά την συνάντηση δεν υπήρξε απόφαση και έδωσαν εκ νέου ραντεβού οι τρεις τους για την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ αναφέρει:

«Η αρμονική συνεργασία όλων αυτών των εβδομάδων μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού, των Υγειονομικών Επιστημονικών Επιτροπών (του Υπουργείου Υγείας και της ΓΓΑ) και της Super League 1, οδηγεί στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος το προσεχές σαββατοκύριακο.

Η πορεία βήμα βήμα προς την κανονικότητα (ατομικές προπονήσεις, ομαδικές προπονήσεις, διεξαγωγή αγώνων) με ασφάλεια και πιστή τήρηση των όσων συστήνουν οι ειδικοί μέσω των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, διαπιστώθηκε στη συνάντηση που αιτήθηκαν ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι ανέλυσαν με λεπτομέρειες την πρόταση της Λίγκας για εξέταση του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει και νέα τριμερής συνάντηση (Υφυπουργός, SL 1 και Υγειονομικές Επιτροπές) την προσεχή εβδομάδα, με την αξιολόγηση των συνθηκών και των μέτρων ασφαλείας της επανέναρξης του πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο, όπου θα συζητηθεί διεξοδικά και η πρόταση της Λίγκας για παρουσία ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα.

Είναι σαφές ότι βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου είναι η παρουσία κοινού στις κερκίδες, αλλά σε κάθε περίπτωση προέχει η δημόσια υγεία και η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών διαφύλαξής της».

Σε απολογία Πανιώνιος και ΑΕΛ

Previous article

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Δοκιμαστικά ακαδημιών ποδοσφαίρου για Κ10-Κ11-Κ12-Κ13-Κ14-Κ15

Next article
Login/Sign up