ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωριανόπουλος: “Το παιχνίδι για εμάς ήταν «must win»”

0

Ο βοηθός προπονητή του Άκη Μάντζιου μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που δόθηκαν στον αγώνα, επίσης τόνισε ότι η κατάσταση του -6 (-7) πρέπει να γυρίσει οπωσδήποτε

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Χωριανόπουλος στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα

«Ξέραμε ότι η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες. Τα πρώτα παιχνίδια είναι αναγνωριστηκά για όλες τις ομάδες. Είχαμε παρακολουθήσει τον Βόλο στα παιχνίδια που έδωσε.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι… Από το τέταρτο και μετά, δεν είχαμε ισορροπία και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε.
Δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση, που άλλαξε τις ισορροπίες.

Προσπαθήσαμε στο τέλος να πιέσουμε να αλλάξουμε εικόνα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο.. Κάποια στιγμή πρέπει να το σεβαστούμε και εμείς οι ίδιοι.. Καθυστέρηση στην καθυστέρηση νομίζω δεν εξυπηρετεί πρώτα από όλα το ίδιο το άθλημα.

Είναι πολύ δύσκολο γιατί ξεκινάμε με -6.. Το παιχνίδι για εμάς ήταν «must win». Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ήταν επιτακτική η νίκη.

Δεν τα καταφέραμε αλλά θεωρώ ότι οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρές και οι λεπτομέρειες που κρίνονται τα παιχνίδια είναι μικρές και πρέπει να τις γυρίσουμε υπέρ μας.
Για πρώτη μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, διαφορετικά θα βρεθούμε πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος νωρίς.

Θεωρώ ότι είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε, Δεν το πετύχαμε σήμερα. Αρχής γενομένης από τα επόμενα παιχνίδια να αλλάξουμε λίγο την εικόνα μας και να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς».

Ο Πανιώνιος καιγόταν για τους βαθμούς ο Βόλος τους πήρε

Previous article

Η αποβολή Ζαμάνη από τον Ζαχαριάδη

Next article
Login/Sign up