ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ γυναικών: “Συγχαρητήρια πετύχατε τον στόχο σας!”

0

Το τμήμα Χάντμπολ του Πανιώνιου ξέρουμε όλοι το πόσο αδικημένο είναι απ’ όλους τόσο σε οικονομικό, γηπεδικό επίπεδο. Αλλά δεν το έχει βάλει ΠΟΤΕ κάτω, προσπαθεί να έχει την αντρική ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Χωρίς γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια.

Το τμήμα κατάφερε παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν γύρω του να φτιάξει και τμήμα χάντμπολ γυναικών όπου φέτος πήρε μέρος στο πρωτάθλημα και τα κατάφερε.

Διαβάστε την ανάρτηση από την ιστοσελίδα του χάντμπολ του Πανιώνιου για να καταλάβετε το πόσο καλή δουλειά κάνει αυτό το τμήμα αθόρυβα και χωρίς καμία, μα καμία βοήθεια από κανέναν. 

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το Γυναικείο τμήμα είναι πλέον γεγονός για τον σύλλογό μας!
Κανείς όμως εκτός από εμάς δεν γνωρίζει πόσο δύσκολο ήταν και είναι να “στηθεί” όλο αυτό, να διατηρηθεί και να εξελιχθεί.
Είχαμε πεί ότι εάν καταφέρουμε την πρώτη σεζόν να “βγάλουμε” πρωτάθλημα και να έχουμε “ενεργά” δελτία 12 αθλητριών θα ήταν επιτυχία.

Η φωτογραφία “ΜΙΛΑΕΙ” μόνη της!

Αυτή την στιγμή έχουμε 17 αθλήτριες που προπονούνται και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα!
Για κάποιους αυτό ίσως να φαίνεται αστείο.
Για εμάς όμως που ξέρουμε τα προβλήματα (οικονομικά –  γηπεδικά – διοικητικά) και που προχωράμε χωρίς ουσιαστικούς χορηγούς και με την στοιχειώδη οικονομική βοήθεια απο τον Ερασιτέχνη τα τμήματά μας ΟΛΑ ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέχρι τώρα.
Βέβαια θα πρέπει να τελειώσουμε και το πρωτάθλημα…..(έξοδα για ταξίδια)….ανεύρεση για γήπεδο για τους “εντός έδρας”  αγώνες (μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε) πιεζόμενοι απο παντού ΟΧΕ – αντίπαλοι (και με το δίκιο τους βέβαια)….Εμεις όμως είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (για την ακρίβεια είμαστε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να πρεσβεύει ο Σύλλογος) και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Εδώ είμαι “υποχρεωμένος” (στην πραγματικότητα τα γράφω με ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ!!) να πω ότι τίποτε από ότι κατάφερε ο Πανιώνιος στο γυναικείο (και όχι μόνο) δεν θα είχε συμβεί εαν δεν ήταν μαζί μας η Κα Κυριακίδου Έφη (η προπονήτριά μας).
Δεν θα αναφέρω τίποτε άλλο επειδή γνωρίζω τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης συναδέλφου και θα την φέρω σε αμήχανη θέση.
Θα πώ μόνο αυτό….”Εφη σε ευχαριστώ πολύ!! για ότι έχεις προσφέρει μέχρι τώρα….είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ & ΠΑΝΘΗΡΑΣ….(και ας μην το ξέρεις)…

Το τμήμα χρειάζεται την οικονομική στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ γι’ αυτό το λόγο έχει βγάλει ένα ημερολόγιο για να ενισχυθεί οικονομικά.

ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ Για να μάθετε πιο πολλές λεπτομέρειες

Στο Ται Μπρέικ έχασαν οι γυναίκες από το Αιγάλεω

Previous article

Νίκη για τους έφηβους στο Βόλεϊ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up