Μπάσκετ: Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή 12/11 και ώρα 17:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Αρτάκης και η ΚΑΕ έβγαλε τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιστρέφουν στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods, την Κυριακή (12/11, 17.00) στο πλασίο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Βasket League. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (οργανωμένοι σύνδεσμοι) 15 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 10 ευρώ (άνω διάζωμα).

H διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (8/11) μέχρι το Σάββατο (11/11) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και στις ώρες 09.00-19.00.
Την Κυριακή (12/11) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Γυμναστήριο, από τις 10.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται προς όλους τους φιλάθλους ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων, πριν από την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην υπάρξει αναμονή.

Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η παροχή του ΑΜΚΑ και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ