ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: ΠΑΟΚ vs Πανιώνιος 83-73

0

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική ο Πανιώνιος έχασε από τον ΠΑΟΚ με 83-73 χωρίς να έχει στην διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ντείβιον Μπέρι

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μέρος του αγώνα (20′) και οι δύο ομάδες είχαν από 22 λάθη (9 λάθη ο ΠΑΟΚ και 13 ο Πανιώνιος).

Ο Πανιώνιος πήρε και προβάδισμα επτά πόντων (20-27) με την έναρξη της δεύτερης περιόδου. Ο Πανιώνιος δεν είχε στην διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ του τον Ντέιβιον Μπέρι όπου ήταν στην Θεσσαλονίκη αλλά λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στον αγώνα.

Ο Παπαντωνίου με 12 πόντους και ο Ντόρσεϊ και αυτός με double-double 12 πόντους και 17 ριμπάουντ ήταν οι καλύτεροι του Πανιώνιου.

Επίσης ο Φραγκιάς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά της ομάδας όπως τον Νίκο Χουγκάζ όπου πέτυχε 6 πόντους. Συμμετοχή είχαν και οι Δημητρακόπουλος (2πόντους) και Ρουμελιώτης.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου, ο Πανιώνιος έφτασε στο 59-46. Με τον Ντόρσεϊ να κάνει ό,τι θέλει κάτω από το καλάθι του ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μέχρι και τους πέντε πόντους (71-66), διεκδικώντας τη νίκη στην τέταρτη περίοδο. Εκεί όμως, ανέλαβαν οι έμπειροι του ΠΑΟΚ και με ένα σερί 8-0, έκαναν το 79-66, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Live Basket League: ΠΑΟΚ vs Πανιώνιος

Previous article

Παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης από την Super League

Next article
Login/Sign up