ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ vs Πανιώνιος 96 – 71

0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος BETSHOP Basket League

Ο Παναθηναϊκός μπήκε χαλαρά στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Πανιώνιος ήταν κοντά στο σκορ με 22-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο σοβάρεψε έκλεισε τις άμυνες και με καλά σουτ στην επίθεση κατάφερε και πήγε στο ημίχρονο με είκοσι πόντους διαφορά 52-32.

Ο Πανιώνιος στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και με καλή άμυνα μείωσε τις επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού αλλά και με εύστοχα σουτ κατάφερε και τελείωσε το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου υπέρ του με 20-22 και σκορ ημιχρόνου 72-54.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου έβγαλε γρήγορα 12 πόντους με 3 στην άμυνα και έκανε την διαφορά +27 πόντους. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 96 – 71.

Ο Βασίλης Φραγκιάς σε αυτό το παιχνίδι έδωσε ευκαιρίες και σε παίκτες του Πανιώνιου όπως τον Καμαριανό και Χουγκάζ (όπου πέτυχε και δύο πόντους στον αγώνα) για να δει πως συμπεριφέρονται σε επίπεδο αγώνα. Επίσης δοκίμασε και πολλά σχήματα για να την δύσκολη συνέχεια της παραμονής του Πανιώνιου στην Basket league A1.

Ενώ ο Πιτίνο ξεκούρασε πολλούς παίκτες για τον Παναθηναϊκό και έδωσε και αυτός με την σειρά του χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής και αυτός για την δύσκολη συνέχεια που έχει στην Euroleague.

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο στο Πόλο

Previous article

Η αποστολή του Πανιώνιου με Παναιτωλικό

Next article
Login/Sign up