ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός – Πανιώνιος 66-79

0

Τα κορίτσια στο μπάσκετ των γυναικών έκαναν το τρία στο τρία και είναι αήττητες στην Α1

Μια μεγάλη νίκη έκαναν τα κορίτσια μέσα στον Βύρωνα με 66-79 και νίκησαν τον Αθηναϊκό. Τα κορίτσια του Τσίκληρα πέρασαν άνετα από τον Αθηναϊκό και πλέον κοιτούν τον επόμενο αγώνα.

Ο Πανιώνιος έπαιξε με καλή άμυνα και επίθεση και δεν αισθάνθηκε ούτε δευτερόλεπτο την πίεση του αντιπάλου της αυτό δείχνει και το σκορ του αγώνα αλλά και το σκορ στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά με δώδεκα πόντους, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε και έκανε συντήρηση δυνάμεων και έκλεισε το ημίχρονο με 26-43.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανιώνιου συνέχισε να είναι πολύ καλή στην άμυνα και να μην αφήνει τον Αθηναϊκό να “χτυπήσει” στην επίθεση. Επίσης να αναφέρουμε και τα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας των κυνανέρυθρων κοριτσιών στα τρίποντα. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται με δεκατέσσερις πόντους διαφορά και με σκορ 43-57.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος έριξε λίγο τον ρυθμό που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα και ο Αθηναϊκός πήρε πιο πολλές πρωτοβουλίες και μείωσε το σκορ στα πρώτα λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου.

Ο Πανιώνιος όμως δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στο τέλος τον Αθηναϊκό και να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του με 66-79. Να σημειώσουμε την πολύ καλή απόδοση της Αμερικανίδας Healy η οποία πέτυχε πάνω από 25 πόντους.

Αθηναϊκός – Πανιώνιος: 

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 26-43, 43-57, 66-79

Πανιώνιος(Τσίκληρας): Johnson 11, Σπαθάρου 16(1), Τσιαδή, Healy 26, Σεμανιάκου 8(2), Θεοδωρομανωλάκη 6(1), Στεφανίδου, Γρηγορίου 2, Jovanovic 10(2)

Διαιτητές: Αναστασίου, Ορφανός

Μία “υποχρέωση” απέναντι στην οικογένεια του ιστορικού

Previous article

Η εξυγίανση νίκησε για ακόμα μία φορά

Next article
Login/Sign up