ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ Πανιώνιος

0

Τις τελευταίες δύο ημέρες ακούστηκαν πολλά και άλλα τόσα στα στενά και στην πλατεία της Νέας Σμύρνης αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Ράικος με τον συνεργάτη του κύριο Κραββαρίτη ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ

Με μια επιστολή που έστειλαν στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr οι δύο αυτοί άνθρωποι ξεκαθαρίζουν όλο το ομιχλώδες τοπίο που υπήρχε εδώ και δύο ημέρες για τον Πανιώνιο.

Ξεκαθαρίζουν για το ενδιαφέρον τους για τον Πανιώνιο και περιμένουν τα έγγραφα για να ξεκινήσει ο έλεγχος της ΚΑΕ. Αναφέρουν ότι έχουν τις γνώσεις αλλά και τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλαν στο gazzetta.gr:

«Επειδή με κάποια δημοσιεύματα διαστρεβλώνεται η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής.

H εταιρεία μου ( KRS )  έχει ξεκινήσει τον έλεγχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, για την ακρίβεια, περιμένουμε τα έγγραφα για να ξεκινήσει. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ενημερωθήκαμε πριν μια εβδομάδα για την πώληση της ομάδας.

Έχω δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αγορά και διαχείριση της ομάδας, συμπαίκτης θα είναι στενός συνεργάτης μου, Γεώργιος Κραββαρίτης. Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ αλλά ούτε ο συνεργάτης μου είμαστε εφοπλιστές. Ότι η εταιρεία μας έχει πελάτες εφοπλιστές δεν σημαίνει πως θα συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Είμαι ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα που μόλις πέρασα από μια δύσκολη κατάσταση προσωπική υγείας και οι δύσκολες καταστάσεις με εξιτάρουν.

Έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο επιβίωσής και σταθερότητας για τον Πανιώνιο, αρκεί το budget να μπορούμε να το διαχειριστούμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε ομάδα όπου μπορεί να διαχειριστεί όλο το project.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος».

Πέρασε τα εργομετρικά ο Σεμπαστιάν Πιρίς

Previous article

Τα συλλυπητήρια των Πανθήρων προς τους ανθρώπους της Γένοβας

Next article
Login/Sign up