Αυτοί είναι ικανοί να μας οδηγήσουν σε… πρωτάθλημα

Οι μέρες που ζούμε ως Πανιώνιοι είναι απίστευτες. Είναι ονειρικές, είναι βγαλμένες από τις διηγήσεις των μεγαλύτερων που έζησαν την «χρυσή» ομάδα των αρχών της δεκαετίας του 1970. Κανείς μας δεν περίμενε ότι μετά την ξέφρενη περσινή χρονιά, η φετινή δεν θα ήταν απλά καλύτερη, αλλά θα ήταν (σχεδόν) ανεπανάληπτη.

Η ομάδα μας, μας κάνει υπερήφανους. Η αναμονή πλέον για τον επόμενο αγώνα, ανεξαρτήτως του που γίνεται και ανεξαρτήτως αντιπάλου, είναι… αβάσταχτη. Αλήθεια, από πότε είχαμε να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα; Της ανυπομονησίας για να δούμε τις «κυανέρυθρες» ριγωτές φανέλες να μπαίνουν στο γήπεδο;

Λογικά από τις ημέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου του 1998.

Αυτό είναι κάτι που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην διοίκηση που έχει στα χέρια της την ομάδα αυτή την στιγμή. Η εξαιρετική συγκυρία της συνύπαρξης του Νίκου Ζαμάνη και του Χρήστου Δάρα και η χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, οδηγούν τον Πανιώνιο μας ψηλά.

Αυτοί οι δύο είναι υπεύθυνοι για την αναγέννηση της ομάδας. Για το γεγονός ότι κατάφερε να ξεφύγει από τις συμπληγάδες του σκοτεινού παρελθόντος, όπου οι κινήσεις της προηγούμενης διοίκησης την έσπρωχναν.

Είναι μεγάλη τύχη για τον Πανιώνιο, που τότε ο Νίκος Ζαμάνης, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Πανιώνιας κίνησης κατάφεραν να πάρουν τον σύλλογο στα χέρια τους. Και τελικά μαζί τους και ο Δάρας, ο οποίος έχει γίνει φανατικότερος όλων μας. Πλέον μας έχουν κάνει να πιστεύουμε στην ομάδα και να είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Και πραγματικά το πιστεύουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι οι δύο ηγέτες μας, ότι έχουν πει και ότι έχουν υποσχεθεί το έχουν ήδη πραγματοποιήσει.

Αυτό που μένει να κάνουμε όλοι μας, είναι να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, είναι να γεμίσουμε το γήπεδο. Να δείξουμε ότι δεν είμαστε αχάριστοι. Η αρχή πιστεύω ότι έγινε με το πάρτυ έξω από τα επίσημα στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη με γιορτή σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Μάλιστα, εάν καταφέρουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, τότε πιστεύω ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερα έργα και από τους δύο. Και πραγματικά το πιστεύω πως είναι ικανοί να μας κάνουν να ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Όσο παράτολμο και ουτοπικό κι αν ακούγεται, αυτοί οι δύο είναι ικανοί να μας οδηγήσουν ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!

Δημητρός Σγούρος

Οπαδός του Πανιωνίου