ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Αύριο ΟΛΟΙ γήπεδο ο Πανιώνιος είσαι ΕΣΥ…

0

Ο Πανιώνιος αύριο Κυριακή 3/3 παίζει για την 23η αγωνιστική της Super League με τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι

Ο Πανιώνιος πηγαίνει αύριο μέσα στο Περιστέρι και η Θύρα 1 του γηπέδου είναι στην διάθεση του κόσμου του Πανιώνιου.

Μπορεί η ομάδα να πηγαίνει αποδεκατισμένη σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να πηγαίνει με ένα προηγούμενο “σφάξιμο” από το τωρινό κατεστημένο των εξυγιαντών της Super League. ΑΛΛΑ ο κόσμος του Ιστορικού έχει την φίλαθλη υποχρέωση αύριο που η ομάδα που μας έχει ανάγκη να είμαστε δίπλα της.

Θέλω να πιστεύω ότι όποιος αγαπάει αυτή την ομάδα φίλαθλος, οπαδός του Ιστορικού δεν θα λείψει από το αυριανό κάλεσμα που υπάρχει και από τους οργανωμένους αλλά και από την ΠΑΕ να είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα που “πολεμάει” να επιβιώσει κόντρα στο σύστημα που μας θέλει να είμαστε το Πανιωνάκι.

ΟΧΙ κύριοι δεν θα τους περάσει αύριο έχουμε την ευκαιρία μας εμείς σαν φίλαθλοι να πούμε ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ και αυτή την ΙΔΕΑ δεν θα την αφήσουμε να πεθάνει και εμείς θα είμαστε που θα κάνουμε την “ένεση” ψυχολογίας στα έντεκα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Περιστέρι.

Ο αγώνας αρχίζει στις 16:00 πρέπει να είμαστε στο γήπεδο τουλάχιστον μισή ώρα πριν. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ χρειάζεται να ξέρετε το ΑΜΚΑ και τον αριθμό της ταυτότητάς σας και θα το παραλάβετε έξω από το γήπεδο στην Θύρα 1.

Οι Πάνθηρες έχουν το δικό τους ραντεβού στο γνωστό σημείο που δίνουν τα ραντεβού τους για να πάνε οργανωμένα στο γήπεδο

Τσακίρης Λάμπρος

Η αποστολή του Ιστορικού για το παιχνίδι στο Περιστέρι

Previous article

Super League: Ατρόμητος Αθ. vs Πανιώνιος σε αριθμούς

Next article
Login/Sign up